Süper Üye
knk yaklaşık bi 4 5 y beklemen veya anakart değiştirmen lazımCihaz banım mevcut. Yeni hesap oluşturup oyuna girmeyi denediğimde VAN 152 hatası alıyorum. Bir taktik vardı, cihaz banı olsa bile 24 saat veya 3-5 saat oyunu oynayabiliyorduk. Onun nasıl yapıldığını bilen var ise söylerse memnun olurum.
3-5 saat oynamak diye birşey yok dostum ya spooflıcaksın yada 4 ay bekleyeceksin başka çaresi yok .Cihaz banım mevcut. Yeni hesap oluşturup oyuna girmeyi denediğimde VAN 152 hatası alıyorum. Bir taktik vardı, cihaz banı olsa bile 24 saat veya 3-5 saat oyunu oynayabiliyorduk. Onun nasıl yapıldığını bilen var ise söylerse memnun olurum.
Söylediğin yani kastettiğin şey delay ban (gecikmeli ban) deniyor hwid banın olduğu zaman yeni hesap açıp oynuyorsun ve delay ban olduğu için biraz gecikmeli atıyor bundan dolayı da val5h hatası alıyorsun ve yeni hesap açarak her zaman bu şekilde oynayabilirsin ama bu senin ban süreni arttırır tavsiyem yapmamandan yanaCihaz banım mevcut. Yeni hesap oluşturup oyuna girmeyi denediğimde VAN 152 hatası alıyorum. Bir taktik vardı, cihaz banı olsa bile 24 saat veya 3-5 saat oyunu oynayabiliyorduk. Onun nasıl yapıldığını bilen var ise söylerse memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?