Süper Üye
Kanka bios yükselterek veya düşürerek val 5 e dönüştürebiliyorsun.1-2 maç dayanıyor
Gecmis olsun isallah cozersinCihaz banım mevcut. Yeni hesap oluşturup oyuna girmeyi denediğimde VAN 152 hatası alıyorum. Bir taktik vardı, cihaz banı olsa bile 24 saat veya 3-5 saat oyunu oynayabiliyorduk. Onun nasıl yapıldığını bilen var ise söylerse memnun olurum.
Arkadaş delay bandan bahsetmiş herhalde.3-5 saat oynamak diye birşey yok dostum ya spooflıcaksın yada 4 ay bekleyeceksin başka çaresi yok .
VAN 152 4 aylık hwid ban anlamına geliyor. Delay ban diye birşey yoktur hwidiniz olmasına rağmen yeni hesap açıp ısrarla oyunu oynamaya devam ederseniz 1-2 maç içerisinde Ban yiyorsunuz ve bazı arkadaşlarlarda buna delay ban diyor fakat delay ban diye birşey aslında yoktur.Arkadaş delay bandan bahsetmiş herhalde.
4 aylık cihaz banı yemişsinCihaz banım mevcut. Yeni hesap oluşturup oyuna girmeyi denediğimde VAN 152 hatası alıyorum. Bir taktik vardı, cihaz banı olsa bile 24 saat veya 3-5 saat oyunu oynayabiliyorduk. Onun nasıl yapıldığını bilen var ise söylerse memnun olurum.