Çözüldü Valorant Van-152 hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Volorantı daha 2 gün önce indirdim , daha hiç girmemiştim bugün giriyim dedim böyle bi hata geldi , bunu nasıl düzeltebilirim ?

Çözüm
Daha önceden hwid ban yemiş olma ihtimaliniz var birde farklı hileler kullanıyorsanız vanguard yine algılayıp ban atıyor forumda birkaç gündür görüyorum LPReborn Lol hilesini kullanan kullanıcılar valoranttan ban yediklerini idda ediyorlar doğrumu bilemiyorum lakin böyle birşey söz konusu.

Forumda aktif çalışan bir valorant spoofer bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman geleceğine dair net bir tarih vermek imkansız.

Alternatif olarak bu konuya göz atabilirsniz
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-spoofer.226527/
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Daha önceden hwid ban yemiş olma ihtimaliniz var birde farklı hileler kullanıyorsanız vanguard yine algılayıp ban atıyor forumda birkaç gündür görüyorum LPReborn Lol hilesini kullanan kullanıcılar valoranttan ban yediklerini idda ediyorlar doğrumu bilemiyorum lakin böyle birşey söz konusu.

Forumda aktif çalışan bir valorant spoofer bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman geleceğine dair net bir tarih vermek imkansız.

Çözüm
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Volorantı daha 2 gün önce indirdim , daha hiç girmemiştim bugün giriyim dedim böyle bi hata geldi , bunu nasıl düzeltebilirim ?
Knk Demekki bi hile girişiminde bulunmuşsun ve vanguard bunu algılayıp hem hesabını hemde cihazının ip,mac,hwid ban atmış bunu düzeltmek için ise ya anakartını değiştirmelisin ya da kaliteli bir spoofer bulmalısın ki spoofer lar genelde pahalı oluyor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knk Demekki bi hile girişiminde bulunmuşsun ve vanguard bunu algılayıp hem hesabını hemde cihazının ip,mac,hwid ban atmış bunu düzeltmek için ise ya anakartını değiştirmelisin ya da kaliteli bir spoofer bulmalısın ki spoofer lar genelde pahalı oluyor
Formatta kurtarmıyor yani hocam öyle mi ?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ücretsiz Güncel Spooferlar Var düzgün bir araştırma ile mac adresini ve hwid değişip üstüne bide format atarsan vanguard bunu algılayamaz ve oyunununa devam edersin lakin sakın ban yemeden önceki hesabına girme benden sana bir tavsiye
Eyvallah hocam sagolun
Post automatically merged:

Bu, genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına gelir
En kötü ihtimal bekliyecegiz hocam :)

Daha onceden hile acmissan ondan olabilir veya hwid ban yemis olabilir
Valoda hiç acmadım , buyuk ıhtımal digerlerinkini algılamış

büyük ihtimal dediginiz gibi oldu hocam , cunku valoya hiç girmedim sag koseden vanguard kapatmadım buyuk ıhtımal buda engellenmeme sebep oldu , sundugunuz adımları takip edecegim tesekkurler ..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...