Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
bu hatayı aldığımda videolar izledim secure boot u açın diyorlardı açtım yine hatayı verdi kapattım yine hata verdi güvenli önyüklemede kapalı lütfen yardım edin
dostum vanguardı silip yüklemeyi dene, sonrasında bilgisayara restart at ve giriş yapbu hatayı aldığımda videolar izledim secure boot u açın diyorlardı açtım yine hatayı verdi kapattım yine hata verdi güvenli önyüklemede kapalı lütfen yardım edin
secure boot aktif edip boot type windows uefı çektiğinde sorun çözülecektir bunları yaptıktan sonra vanguardı sil ve yüklebu hatayı aldığımda videolar izledim secure boot u açın diyorlardı açtım yine hatayı verdi kapattım yine hata verdi güvenli önyüklemede kapalı lütfen yardım edin
windows 11 den kaynaklı bir sorunbu hatayı aldığımda videolar izledim secure boot u açın diyorlardı açtım yine hatayı verdi kapattım yine hata verdi güvenli önyüklemede kapalı lütfen yardım edin
hocam win11 senin dimibu hatayı aldığımda videolar izledim secure boot u açın diyorlardı açtım yine hatayı verdi kapattım yine hata verdi güvenli önyüklemede kapalı lütfen yardım edin