Çözüldü valorant VAN: Restriction sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dün valoranta rahat bir sekilde girebiliyordum sonra hileyi actim calismadi güncellenecegini söylediler bugünde hileyi acip girdiğimde böyle hata veriyor yardım edin lütfen

Ekli dosyalar

• IMG_20240203_190405.jpg
    IMG_20240203_190405.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 66
Çözüm
Bios ayarlarına girin ordan Advanced >PCH-FW configuration>PTT özelliğini ya da TPM Device Selection özelliğini ‘Disabled’ yerine ‘Enabled (ya da Enabled Firmware TPM)’ olarak değiştirin. Eğer
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ryzen tabanlı işlemci kullanıyorsanız AMD fTPM isimli özelliği etkinleştirmeniz gerekiyor.Bu adımları takip ederek TPM 2.0 etkinleştirebilirsiniz.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba,Bios ayarlarından TPM 2.0 ve secure boot'u aktif etmelisiniz iki ayarda "Enable" olarak ayarlı olmalı.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ya şimdi şöyle oldu ben normalde valoranta girebiliyodum ama hileyi actiktan sonra bu hatayi vermeye başladı tpmyide arattım bulamadim

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bios ayarlarına girin ordan Advanced >PCH-FW configuration>PTT özelliğini ya da TPM Device Selection özelliğini ‘Disabled’ yerine ‘Enabled (ya da Enabled Firmware TPM)’ olarak değiştirin. Eğer
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ryzen tabanlı işlemci kullanıyorsanız AMD fTPM isimli özelliği etkinleştirmeniz gerekiyor.Bu adımları takip ederek TPM 2.0 etkinleştirebilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...