Açıktı oysaki .
TPM 2.0 Sıfırı açmadıysanız videoyu izleyip tekrar deneyiniz .
sorununuz çözüldümü ?Açıktı oysaki .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hata vermeye devam ediyor fakat kaldırmayı düşünüyorum. Sorunu çözmek zaman alacak gibi duruyorsorununuz çözüldümü ?
isterseniz direk windows 10'a geçebilirsiniz sorununuzu kökten çözecektir .hata vermeye devam ediyor fakat kaldırmayı düşünüyorum. Sorunu çözmek zaman alacak gibi duruyor
Bunu düşündüm fakat win11 hoşuma gitmeye başladı kullanım kolaylığı açısından.isterseniz direk windows 10'a geçin sorununuzu kökten çözecektir .
Birkaç makale okudum fakat bazı kullanıcıların sizde olduğu gibi bu sorundan hiçbir şekilde kurtulamadığını gördüm,sorunun tek çaresi w10'a geçmek gibi görünüyor(secure boot ve tmp 2.0 ayarları işe yaramayan çok fazla kişi var) .Bunu düşündüm fakat win11 hoşuma gitmeye başladı kullanım kolaylığı açısından.
Aynen öyle hocam . Teşekkür ederim yine deBirkaç makale okudum fakat bazı kullanıcıların sizde olduğu gibi bu sorundan hiçbir şekilde kurtulamadığını gördüm,sorunun tek çaresi w10'a geçmek gibi görünüyor(secure boot ve tmp 2.0 ayarları işe yaramayan çok fazla kişi var) .