Eminlik durumumuz %100 dimi reis size güveniyorumFarklı bir oyunda sıkıntı çıkmaz.
Evet lol hilesi kullanmadığın sürece o hesapta ban yemessin.Eminlik durumumuz %100 dimi reis size güveniyorum
Bismillah diyerek oyunu açmaya gidiyorum Patlamayız inşallah dua edinLoaderda flag olabilir dediler . Pubg hilesi kullanıp ban yediğini söyleyen var . Ayrıca hile olmasına gerek yok vanguard craack herhangi biir 3.parti yazılım nedeniyle ban atabilir
Ya girdim şimdi oyuna bir sıkıntı yok pc den hileyi falan sildim ben her ihtimale karşı ama korkuyorum haala bakalım zaman gösterecek ne olacağınıYeme ihtimalin var reis ben de aynı sebepten ban yemiştim.
Antivirüs programları 3.parti yazılımları tespit ediyor . Birkere bildiğin bir antivirüsle birde trojan remover ile taratırsan daha iyi olurYa girdim şimdi oyuna bir sıkıntı yok pc den hileyi falan sildim ben her ihtimale karşı ama korkuyorum haala bakalım zaman gösterecek ne olacağını
usta benim hesap banlanmıştı hemde ne valorant hilesi ne de lol hilesi vardı sadece kaçak oyun vardı yani bence denemeArkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarımda valorant dışında bir oyunun hilesi varken valorantta ban yeme şansım var mı? oyuna girmeye çekiniyorum çünkü çok fazla itemim var
reis hemen yemiyorsun da biraz zaman geçince yeme ihtimalin çoğalıyorYa girdim şimdi oyuna bir sıkıntı yok pc den hileyi falan sildim ben her ihtimale karşı ama korkuyorum haala bakalım zaman gösterecek ne olacağını
usta dedime güven hiçbir şey yokken ben ban yedim sonra öğrendim crackler de hile algılıyormuş yani en azından ana hesapta deneme diyim madem kafaya kydun yazık olurfarklı oyunlarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum
3. parti her türlü uygulama ve dosya ban sebebidirArkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarımda valorant dışında bir oyunun hilesi varken valorantta ban yeme şansım var mı? oyuna girmeye çekiniyorum çünkü çok fazla itemim var