Valorant vanguard ne kadar iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba küçük bir anket tarzında bir konu açmak istedim. Forumda yayınlanan valorant hileleri ve kullanıcıları için.
Bugüne kadar kullanıpta ban yiyenler bu konunun altına geri dönüt yapabilirler mi?
Mesela yayınlanan bir tane triggerbotlu hileye denk geldim özellikle onu daha önce kullananlar ve şuandaki kullanıcılar için açmak istedim.
Ban yemeyenler de ne kadar süredir kullandığını belirtirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor henüz ban yemedi

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Daha önce 150$ lık hile kullandım ve ertesi günü ban yedim. Fix zamanına denk gelmişim. Fakat şuan elimdeki spoofer ile banımı rahatlıkla kaldırdım ve oyunuma hilesiz devam ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Daha önce 150$ lık hile kullandım ve ertesi günü ban yedim. Fix zamanına denk gelmişim. Fakat şuan elimdeki spoofer ile banımı rahatlıkla kaldırdım ve oyunuma hilesiz devam ediyorum.

Daha önce spoofer olayını hiç duymamıştım biraz açıklayabilir misin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile sisteminin çok iyi olduğunu düşünüyorum yani ban yedikten sonra hesap değiştirsen bile etkisi olmuıyor

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Daha önce spoofer olayını hiç duymamıştım biraz açıklayabilir misin
Spoofer sizin sisteminizi gizleyen bir araçtır. Yani normalde ekran kartın rx 580 ise spoofer ile intel hd grapchis olarak gözükür ve oyun onu o şekilde görebilir. Bu sayede Hardware banlarınızdan kurtulursunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence anlatıldıkları kadar iyi değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Spoofer sizin sisteminizi gizleyen bir araçtır. Yani normalde ekran kartın rx 580 ise spoofer ile intel hd grapchis olarak gözükür ve oyun onu o şekilde görebilir. Bu sayede Hardware banlarınızdan kurtulursunuz.

Peki bunu hile kullanırken mi açmalıyım yoksa ban yedikten sonra mı kullanmalıyım? Ufak bir araştırma yaptım bilgisayar yeniden başlatılana kadar değiştirerek gösteriyormuş. Yeniden başlattıktan sonra orjinal verilere geri dönüyormuş.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Çok güçlü sistemleri var betadayken ilk çıkan free hileyi kullanmıştım 2 gün sonra donanım banı yedim. 3 aydır ne yaptıysam yapayım oyunu oynayamadım. Aylar sonra bugün banım kalktı ve birdaha asla hile açmam bu oyunda, kimseye tavsiye etmiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
EAC Kadar güçlü bir hile hatta EAC'dan daha acımasız eac 3 hesap ban = HWID BAN
Vanguard 1 BAN = HWID BAN

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hocam 5 kere pc banı yiyip kadlırmış biri olarak diyorum bence diğer sistemlerden baya iyi o yüzden daha uğraşmıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yeni oyun açıkları çok fazla , henüz hile kullananları engellemey yoğunlaştıklarını sanmıyorum. adamlar hala geliştirmeye calısıyor.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Yeni oyun açıkları çok fazla , henüz hile kullananları engellemey yoğunlaştıklarını sanmıyorum. adamlar hala geliştirmeye calısıyor.
baya bilgsissin oyun başka oyunun hilesi cheat engineyi kendi hilesi gibi algılyıp hwid ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valorant'ta hile kullanmadım ama başka oyunlarda hile kullandığım zaman kullandığım hileyi engelliyordu kendi oyununda kim bilir neler yapar dikkatli ol.

Üye
5 HİZMET YILI
Madem vanguard o kadar iyi değil hileyle gir bakalım en fazla 5 6 gün oynarsın sonra bida unut oyunu :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
millet kullanıp ban yemiş ben hala hile kullanamadım şu oyunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...