Arkadaşlar merhaba küçük bir anket tarzında bir konu açmak istedim. Forumda yayınlanan valorant hileleri ve kullanıcıları için.
Bugüne kadar kullanıpta ban yiyenler bu konunun altına geri dönüt yapabilirler mi?
Mesela yayınlanan bir tane triggerbotlu hileye denk geldim özellikle onu daha önce kullananlar ve şuandaki kullanıcılar için açmak istedim.
Ban yemeyenler de ne kadar süredir kullandığını belirtirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Daha önce 150$ lık hile kullandım ve ertesi günü ban yedim. Fix zamanına denk gelmişim. Fakat şuan elimdeki spoofer ile banımı rahatlıkla kaldırdım ve oyunuma hilesiz devam ediyorum.
Daha önce 150$ lık hile kullandım ve ertesi günü ban yedim. Fix zamanına denk gelmişim. Fakat şuan elimdeki spoofer ile banımı rahatlıkla kaldırdım ve oyunuma hilesiz devam ediyorum.
Spoofer sizin sisteminizi gizleyen bir araçtır. Yani normalde ekran kartın rx 580 ise spoofer ile intel hd grapchis olarak gözükür ve oyun onu o şekilde görebilir. Bu sayede Hardware banlarınızdan kurtulursunuz.
Spoofer sizin sisteminizi gizleyen bir araçtır. Yani normalde ekran kartın rx 580 ise spoofer ile intel hd grapchis olarak gözükür ve oyun onu o şekilde görebilir. Bu sayede Hardware banlarınızdan kurtulursunuz.
Peki bunu hile kullanırken mi açmalıyım yoksa ban yedikten sonra mı kullanmalıyım? Ufak bir araştırma yaptım bilgisayar yeniden başlatılana kadar değiştirerek gösteriyormuş. Yeniden başlattıktan sonra orjinal verilere geri dönüyormuş.
Çok güçlü sistemleri var betadayken ilk çıkan free hileyi kullanmıştım 2 gün sonra donanım banı yedim. 3 aydır ne yaptıysam yapayım oyunu oynayamadım. Aylar sonra bugün banım kalktı ve birdaha asla hile açmam bu oyunda, kimseye tavsiye etmiyorum.
Valorant'ta hile kullanmadım ama başka oyunlarda hile kullandığım zaman kullandığım hileyi engelliyordu kendi oyununda kim bilir neler yapar dikkatli ol.