Valorant Vanguard paranoyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vanguard yüzünden hiçbir oyunda hile yapamıyorum üstümde sorumluluk var çünkü valorantta oynadığım hesap benim değil. Başka bir oyunda hile yaparsam valorant açık olmasa dahi vanguard bunu tespit edip bana hwid ban atabilir mi?

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İmkanı yok sadece kendi oyunu için koruma aktif eğer fark edilen bir hileyse ve bilgisayarından silmediysen valoya girdiğinde zaten fark ettiği hileyi görüp ban atacaktır. Ama ondan önce silip girersen sıkıntı yaşamazsın.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
imkanı yok, yok öyle bir şey diyen arkadaşlar hangi bilgi ile bunu söyleyebiliyor acaba. forumda kaç gündür lpreborn yüzünden valoda hwid yiyen insanların konuları dönüyor haberiniz var mı ?. bende bu durumdan müzdaribim valoda hiç bir hile açmamama rağmen hwid ban yedim nasıl oluyor bu olay ki pc yi bile daha yeni formatlamıştım sadece valo ve lol vardı lolde sc kullanıyordum. Konuyu açan arkadaşa gelicek olursam ban yeme ihtimalin var dostum. pc yi açtığından itibaren vanguard arka planda çalışmaya başlıyor. her hangi bir şey algıladığında da seni 3 aylık bir yolculuğa çıkarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum öncelikle böyle bir durumun söz konusu olabileceği söylemek istiyorum. Çünkü vanguard gerçekten bilgisayarında bulunan ve oyunlarla ilgili olan tüm dosyaları insanlar bilmese bile arka planda işlemlerine alıp virüs ve hile taraması yapan bir program.
Valorant indirdiyseniz başka bir oyunun hilesini bilgisayarınızda bulundurmamanızı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam kesinlikle ban yersiniz başka bir oyunda hile yapacaksanız ilk önce vanguardı kaldırın sonra pc yi resleyin diğe oyunda hileni kullan işini gör geri valoya gireceğin zaman hileyi shift+del at ardından ccleaner ile temizle pc resle vanguardı kur valoya gir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kuzenim gta 5 hilesi açtı ama valoda ban yedi

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Chitting'in sadece kendi üzerinde oyun kutusu var

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam vanguard son zamanlarda biraz sıkıntılı gereksiz ban atiyo dikkat edin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
riske atmamak lazım yani

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
çok çok aklın takılıyorsa vanguardı sil eğer internetin felaket değilse zaten 1gb civarı bir boyutu var oyuna girerken yine indiriyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
millet durduk yere ban yediğini hile kullanmadığını söylüyor burada bazı arkadaşlarda öyle bir şey yok diyor nasıl iş bu

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yok hocam öyle bir şey.
Çoğu kişi var diyor sen denedin mi
Post automatically merged:

İmkanı yok sadece kendi oyunu için koruma aktif eğer fark edilen bir hileyse ve bilgisayarından silmediysen valoya girdiğinde zaten fark ettiği hileyi görüp ban atacaktır. Ama ondan önce silip girersen sıkıntı yaşamazsın.
uzun süre lolde hile kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama yine de risk var

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pubg hilesi kullanıyordum sıkılıp valorant gireyim dedim sürekli bağlantı hatası veriyordu halbuki internet bağlantım çok iyi ve bilgisayarımda herhangi bir sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...