Valorant videodaki skin changer güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Böyle bir video var Valorant skin changer fakat tam güvenemiyorum. Virüs olup olmadığını bilemiyorum. Size danışmak istedim. Sizce virüs mu bu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Virüstotali yok bana pek güvenilir gibi gelmedi. Ayrıyeten valorantta hile açmamanı öneririm direk hwid yersin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gerçek gibi duruyo fakat allah bilir içine ne koydu da paylaştı zaten valorantta hwid ban atıyo sen bilirsn knkam

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
içinde virüs olmasa bile bunun için hwid banı göze alırmısın bilmiyorum eğer gerçekten çalışıyorsa bir kaç gün içinde hwid ban atmaya başlar ben kullanmayın derim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güvenemedim Pek Bence Açmaya Değmez Ama

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
içinde virüs olmasa bile bunun için hwid banı göze alırmısın bilmiyorum eğer gerçekten çalışıyorsa bir kaç gün içinde hwid ban atmaya başlar ben kullanmayın derim
Ben yıllardır lolde mod skin uygulmasını kullanıyorum hiç ban yemedim. Valorant da niye böyle direkt banlıyorlar ki ? sonuçta aim asist gibi bi hile kullanmıyorum sadece göz zevkim için kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben yıllardır lolde mod skin uygulmasını kullanıyorum hiç ban yemedim. Valorant da niye böyle direkt banlıyorlar ki ? sonuçta aim asist gibi bi hile kullanmıyorum sadece göz zevkim için kullanıyorum
valorantın sistemi çok farklı dostum arkada 3.parti yazılım gördüğü herşeyi tehdit olarak sayıyor o yüzden çok riskli valorantta arkada bilinmeyen bir exe dosyasının çalışması

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu gerçek olsa bu tür programları görüp kullansan bile hwid yasağı alacağının garantisi %100 denemeye bile gerek yok boşa ban yersin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
valorantın sistemi çok farklı dostum arkada 3.parti yazılım gördüğü herşeyi tehdit olarak sayıyor o yüzden çok riskli valorantta arkada bilinmeyen bir exe dosyasının çalışması
eskiden bi arkadaşım csgo da hileli oynarken yanlışıkla valorant açmış hwid yemiş boşuna deneme sende hwid yeme

Üye
5 HİZMET YILI
banlanırsan sistem banı yersin ve o bilgisayardan bidaha giremezsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ban yeme riskin var hemde virustotal yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Güvenilir görünüyorsun, kontrol edemiyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
1 yıl daha süresi var valorant güvenilir skinchanger için örnek lol ün ilk skinchangerları website olarak kuruldu ve lolden izin alarak kuruldu

Üye
8 HİZMET YILI
Çocuk kendince trojen oluşturmuş keylogger'la hesaplarınızı çalmaya çalışıyor bunlara 2020'de hâlen inanan varsa yazık ne diyim. ilk 15 yorumu öne çıkartıp iyi güzel hile vs yazdırıyor farklı youtube hesaplarından çoğu kişi inanıyor :D Ayrıca adamın kullandığı videodaki gameplayler Valorant'ın ACT lll çıkışında kullandığı gameplayler :D

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sence Hulk gerçek olabilir mi?
Post automatically merged:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...