Bilgisayarım Windows 10 olmasına rağmen Secure Boot hatası alıyorum. Sıfırlamadan önce gayet iyi oynuyordum, bilgisayarımın Secure Boot desteği de yok. Windows'u son sürüme güncellesem hata çözülür mü? Yardım edin.
Sisteminizde secure boot desteği yok diye bir şey olamaz çünkü çok eski anakartlarda bile bu özellik mevcut. BIOS'unuz legacy değildir bundan dolayı da secure boot ayarlarına erişiminiz yoktur. Legacy kurulum yapıp secure bootu aktif etmeniz gerekiyor
kanka anakart modeli ile arattım da nette pek bir şey bulamadım sen nette secure boot nasıl açılır diye arat senin biosla aynı olan bi video bul öyle dene
Sisteminizde secure boot desteği yok diye bir şey olamaz çünkü çok eski anakartlarda bile bu özellik mevcut. BIOS'unuz legacy değildir bundan dolayı da secure boot ayarlarına erişiminiz yoktur. Legacy kurulum yapıp secure bootu aktif etmeniz gerekiyor