Çözüldü Valorant Windows 10 Secure Boot hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bilgisayarım Windows 10 olmasına rağmen Secure Boot hatası alıyorum. Sıfırlamadan önce gayet iyi oynuyordum, bilgisayarımın Secure Boot desteği de yok. Windows'u son sürüme güncellesem hata çözülür mü? Yardım edin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Malesef sistemin secure boot desteği yok başka bir çözüm yolu yokmudur bunun ilk kez bu hatayla karşılaştımda Ekli dosyayı görüntüle 100256
Sisteminizde secure boot desteği yok diye bir şey olamaz çünkü çok eski anakartlarda bile bu özellik mevcut. BIOS'unuz legacy değildir bundan dolayı da secure boot ayarlarına erişiminiz yoktur. Legacy kurulum yapıp secure bootu aktif etmeniz gerekiyor
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Secure boot ile TPM'i karıştırmış olabilirsiniz. BIOS ayarlarınızdan secure bootu aktif etmeniz gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Secure boot ile TPM'i karıştırmış olabilirsiniz. BIOS ayarlarınızdan secure bootu aktif etmeniz gerekiyor.
Malesef sistemin secure boot desteği yok başka bir çözüm yolu yokmudur bunun ilk kez bu hatayla karşılaştımda
1705941858243.png

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam sizde hangi bios var acaba secure boot olması imkansız gibi tpm bazı anakartlarda oluyo ama benim dededen kalma anakartta bile secure boot var.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
H410M s2H v3

modeli bu hocam bende anlamadım cidden bilgisayarı daha alalı 1 yıl olmadı
kanka anakart modeli ile arattım da nette pek bir şey bulamadım sen nette secure boot nasıl açılır diye arat senin biosla aynı olan bi video bul öyle dene

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Malesef sistemin secure boot desteği yok başka bir çözüm yolu yokmudur bunun ilk kez bu hatayla karşılaştımda Ekli dosyayı görüntüle 100256
Sisteminizde secure boot desteği yok diye bir şey olamaz çünkü çok eski anakartlarda bile bu özellik mevcut. BIOS'unuz legacy değildir bundan dolayı da secure boot ayarlarına erişiminiz yoktur. Legacy kurulum yapıp secure bootu aktif etmeniz gerekiyor

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bios güncellemem yanlız yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...