Valorant WinExplorer CS Gibi karakter büyütme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum sadece karakteri büyütüyorsa zaten işine yaramaz hitbox aynı kalır. Eğer hitbox'ı da büyütüyorsa hile olarak geçer. Bu da hiç tartışmasız HWID yedirir.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Valorant gibi bir anticheat e sahip olan bir oyunda bu tarz 3. parti programlar kullanmani tavsiye etmem risk var

Üye
3 HİZMET YILI
bu program ile karakterleri bir tık büyütüyorlarmış izledim baktım biraz. ban yedirtir mi kullanan var mı ?
kullanan çok var bi kaç tw yayıncısı da kullanıyor, canlı yayında açan adam yemiyorsa sorun olmaz herhalde sonuç olarak bir hileyle vurmuyorsun kendi ekranında ayarlayabilen bir şey

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kullanan çok var bi kaç tw yayıncısı da kullanıyor, canlı yayında açan adam yemiyorsa sorun olmaz herhalde sonuç olarak bir hileyle vurmuyorsun kendi ekranında ayarlayabilen bir şey
knk yine de riske atmaya değmez ya kullanmamayı t er cih ettim şuanlık. hesap da değerli skinler var gerek yok gibi.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanka ben aynısını 4 aydır kullanıyorum bansız ban riski ban var ama çok az risk yani %10 falan yani bu bansız normalde yasak banlı ama ben kullandım 4 aydırda kullanıyorum hiç ban yemedim ama turnuva espor gibi vb. erlerde kullanıran o maçları yetkililer izleeceği için esporda yasak ve yapmanı önermem esporda net ban yersin bunla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...