suan kapalı betada bunu yaaparsan ip ban atıyorlarya diyorum bilgisayarı kaldırmayan veya oynamayan varsa bi versinde hiç olmazsa bizde yaşayalım o zevki belki oynadıkca beğenmicem veya beğenmicez
alakası yok oynıyan oynıyor++ güzel bir reklam tarzı bence nerdeyse hergün 1mden fazla izleniyor bende 2 gün izledim düşmedi saldım sonra sıktı çünki
Post automatically merged:
suan kapalı betada bunu yaaparsan ip ban atıyorlar
ban yiyosun hesap satınca veya değiştirinceya diyorum bilgisayarı kaldırmayan veya oynamayan varsa bi versinde hiç olmazsa bizde yaşayalım o zevki belki oynadıkca beğenmicem veya beğenmicez
A very simple and clear explanation, thanks my guyIf you intend to play the game, decrease the broadcast quality, turn off the sound, hang out on the PC as you wish. It should be noted: Check your online status, it should have the phrase "Watching X publisher" in your profile, if it is not written, refresh the page.
Bende sevmedşm onu grafik yok hiç birşey yok birsürü twitch yayıncısıda oynuyor o kadar saçma bi oyunun neden zorla oynuyorlar acabaŞu riotun valorant için yaptığı şey o kadar saçma ki millete yayın açtırıyor millette izliyor güya drop düşmesi için 1 hafta oldu abi ya kafayı yicem artık.Bunlara nasıl düşüyor anlamıyorum yok mu bunun çözümü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?