Eu tentei também não funcionaEu acho que usando o proxy VPN você pode contornar
İlgilenmiyorlar ve ticketı kapatıyorlar yani çözümü spoofer çözecek. Forumda birisi dün konu açtı yabancı bir arkadaş 20 küsür maç attığını ve ban yemediğini söyledi. Bugün konusu kilitlenmiş belki dosyayı paylaşır diye bir ümit bekliyorum.DESTEK BİRİMİ İLE İLETİŞİME GEÇTİNMİ ?
onu bilmiyorum oyuna girerken hata kodu 61 veriyor hwid ban yedim kaldırmak için de herşeyi denedim olmuyorHesabınız kalıcı olarak uzaklaştırıldı mı banı yedin öyle ise riot hesabın banlanmış giremezsin
hile açıp ban yediysen geri dönüşü yok aga kurtaramazsın.Valorant da kapalı betada iken ban yedim hertürlü hwid spooferları denedim (sadece ücretli), format attım, regeditten vanguardın kalıntılarını sildim yok olmuyor bunun bir çözümünü bilen varsa yorum atabilir mi yorum kasmak için gelenleri reportlayacağım.
Paylaşırsa benide haberdar edersen sevinirimİlgilenmiyorlar ve ticketı kapatıyorlar yani çözümü spoofer çözecek. Forumda birisi dün konu açtı yabancı bir arkadaş 20 küsür maç attığını ve ban yemediğini söyledi. Bugün konusu kilitlenmiş belki dosyayı paylaşır diye bir ümit bekliyorum.
Tentei usar Avira VPN não da nenhumEu tentei também não funciona
Fortnite da kaldırılıyor diye biliyorumHwıd Yediysen İmkanı Yok Knk Ne Yaparsan Yap Kalkmaz Pc Değişmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?