valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun knka :D

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
çok fazla uğraşman lazım gerçi uğraşsanda sonuç gene hüzün dolu olur :/

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Boşuna bilet atma botlar cevap veriyor ban yediysen geçmiş olsun kaldırmıyorlar. Bende beta zamanında ban yemiştim ama betada olduğu için 90 günlük süresi varmış açıklama yaptı valorant banhammer'i 12 Ağustos gibi kalkacak. Sana tavsiyem pcne format at Windows 7 kur valorant win10 a göre ayarlanmış win7 de %50 çalışıyor bir yerde duymuştum. Sonra yeni hiç kullanılmamış bir harddisk alıp valorantı oraya kur tekrar ban yiyeceğini düşünmüyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ben donanım banını kaldırdım anakart işlemci ram değiştim işe yaramadı tekarar banlandım sorna ücretli spoofer kulandım 70 liraya denk geliyor 1 kere kulandım bidaha acmadım spooferi 3 gün oldu hayla hesabım banlanmadı

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben donanım banını kaldırdım anakart işlemci ram değiştim işe yaramadı tekarar banlandım sorna ücretli spoofer kulandım 70 liraya denk geliyor 1 kere kulandım bidaha acmadım spooferi 3 gün oldu hayla hesabım banlanmadı
Spooferi nereden aldın link atar mısın özelden

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valorantta haksız yere sistem banı yedim arkadaşlar bunun için ne yapmam lazım
Sistem banı hile kullananlara atılmıyor mu Geforce Nowdan oynaya bilirsin valorant google indirme açığı var o şekilde valorant indirip oynuyordum ben Bulut üzerinden başka bilgisayar kullandığın için rahatça oynarsın tabi internetinin hızlı olması gerekiyor
Post automatically merged:

Spooferi nereden aldın kanka dc vereyim bana anlatırmısın?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Será muito difícil reverter isso., Se você tiver evidências para apresentar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun knka :D :D
Post automatically merged:

Sistem banı hile kullananlara atılmıyor mu Geforce Nowdan oynaya bilirsin valorant google indirme açığı var o şekilde valorant indirip oynuyordum ben Bulut üzerinden başka bilgisayar kullandığın için rahatça oynarsın tabi internetinin hızlı olması gerekiyor !

kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
haksız yere yemezsın dostum pcden hile gibi yazılımlar olabilir olabilir vanguard otamatik ban atmıştır spoofer dene

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knkm başka oyunun hilesini kullaniyosan bazen algılıyo ola biliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
riota mail atabilirsin onlarda haksız yere yediğini düşünürse açarlar

Üye
5 HİZMET YILI
sistem ban için 7-8 tane kriter var örneğin hileli karakterlerle gurp yaptıysan sende ban yiyiyorsun bence destekğe bir ticket at nedenini öğren..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...