Üye
valorantta haksız yere sistem banı yedim arkadaşlar bunun için ne yapmam lazım
kardeşim açmıyorlar mı hile dediler pc de hile yok bişey yok kanıt desen yok adamlar resmen kovaladı oyundangeçmiş olsun knka![]()
anlamadım dostumMuito bom kk
yani emek veriyorsun emeğini çalmak gibi bişey bu durum bilet attım bakalım artıkçok fazla uğraşman lazım gerçi uğraşsanda sonuç gene hüzün dolu olur :/
Spooferi nereden aldın link atar mısın özeldenben donanım banını kaldırdım anakart işlemci ram değiştim işe yaramadı tekarar banlandım sorna ücretli spoofer kulandım 70 liraya denk geliyor 1 kere kulandım bidaha acmadım spooferi 3 gün oldu hayla hesabım banlanmadı
Sistem banı hile kullananlara atılmıyor mu Geforce Nowdan oynaya bilirsin valorant google indirme açığı var o şekilde valorant indirip oynuyordum ben Bulut üzerinden başka bilgisayar kullandığın için rahatça oynarsın tabi internetinin hızlı olması gerekiyorvalorantta haksız yere sistem banı yedim arkadaşlar bunun için ne yapmam lazım
Spooferi nereden aldın kanka dc vereyim bana anlatırmısın?ben donanım banını kaldırdım anakart işlemci ram değiştim işe yaramadı tekarar banlandım sorna ücretli spoofer kulandım 70 liraya denk geliyor 1 kere kulandım bidaha acmadım spooferi 3 gün oldu hayla hesabım banlanmadı