Çözüldü Valoranta giriş yapılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
1703109389477.png

uzman üye olup valorant hackini kullandıktan sonra bu uyarıyı almaya başladım saat 22.30 gibi aldım pc yeniden baslatmak istedim ama pc acılmadı bende son care olarak bilgisayarı sıfırladım yeniden valoranta girmeye calısıyorum ama bu sorunu veriyor

Çözüm
Yapman gereken en temiz islem format atip yeni sistem kurmak olacaktir aksi halde gecici cozumlerle isini zora sokacaksin ornegin dns degistirirsen pingli sekilde oynamak gibi. Valorantin getirmis oldugu sistem guncellemesi buna sebep olmaktadir hileyle alakasi yok maalesef.
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows sürümünü güncellemen gerekiyor. Windows update kısmından güncellemeleri açmalısın özelden atmış olduğun ssten 19044 sürümüne sahip olduğunu görüyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis bunun çözümü dediği gibi uyarıdaki şeyleri açmak bilgisayarın vanguarda işaretlendi artık başka birşey yok varsada bilmiyorum ben

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
tek çözüm açmak veya bypasslamak. modemin flaglenmiş bu yüzden bu hatayı alıyorsun. windows sürümünü 22h2 ve secure + tpm açman gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tek çözüm açmak veya bypasslamak. modemin flaglenmiş bu yüzden bu hatayı alıyorsun. windows sürümünü 22h2 ve secure + tpm açman gerekiyor.
guncellestirme yapıyorum ama windown guncellestirmesi yapılamadı degısıklık geri alınıyor diyor tpm actım ama secure ayarı bulamadım valoyu da sil yükle yaptım ama olmadı

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
guncellestirme yapıyorum ama windown guncellestirmesi yapılamadı degısıklık geri alınıyor diyor tpm actım ama secure ayarı bulamadım valoyu da sil yükle yaptım ama olmadı
windowsu nasıl güncelleyemiyorsun anlayamadım tam. secure boot boot kısmında olması gerekiyor eğer görünmüyorsa csm modu açıktır onu kapat görünür.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yapman gereken en temiz islem format atip yeni sistem kurmak olacaktir aksi halde gecici cozumlerle isini zora sokacaksin ornegin dns degistirirsen pingli sekilde oynamak gibi. Valorantin getirmis oldugu sistem guncellemesi buna sebep olmaktadir hileyle alakasi yok maalesef.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
windowsu nasıl güncelleyemiyorsun anlayamadım tam. secure boot boot kısmında olması gerekiyor eğer görünmüyorsa csm modu açıktır onu kapat görünür.
önce windows yükleniyor daha sonrasında Windows 10 Güncelleştirmeler tamamlanamadı Değişiklikler geri alınıyor diyor yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...