her valoya girdiğimde acmam mı gerekiyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKullan bunu düzelir iyi forumlar
evether valoya girdiğimde acmam mı gerekiyor
100ms
sadece dns olarak ekleyebilirsin.
nasıl yapıcamsadece dns olarak ekleyebilirsin.
guncellestirme yapıyorum ama windown guncellestirmesi yapılamadı degısıklık geri alınıyor diyor tpm actım ama secure ayarı bulamadım valoyu da sil yükle yaptım ama olmadıtek çözüm açmak veya bypasslamak. modemin flaglenmiş bu yüzden bu hatayı alıyorsun. windows sürümünü 22h2 ve secure + tpm açman gerekiyor.
windowsu nasıl güncelleyemiyorsun anlayamadım tam. secure boot boot kısmında olması gerekiyor eğer görünmüyorsa csm modu açıktır onu kapat görünür.guncellestirme yapıyorum ama windown guncellestirmesi yapılamadı degısıklık geri alınıyor diyor tpm actım ama secure ayarı bulamadım valoyu da sil yükle yaptım ama olmadı
onceden acılıyordu dun uzman uyenın hilesini denedikten sonra olduformat atıp daha güncel bir windows sürümüne sahip olman gerekiyor
önce windows yükleniyor daha sonrasında Windows 10 Güncelleştirmeler tamamlanamadı Değişiklikler geri alınıyor diyor yüklenmiyorwindowsu nasıl güncelleyemiyorsun anlayamadım tam. secure boot boot kısmında olması gerekiyor eğer görünmüyorsa csm modu açıktır onu kapat görünür.
ban yemiş olma ihtimalin var .onceden acılıyordu dun uzman uyenın hilesini denedikten sonra oldu
vpn acıp girebiliyorum ama 80-100 ms arası gidip geliyor arada da 400 lere kadar cıkıyor oynanmıyor cokban yemiş olma ihtimalin var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?