Onaylı Üye
Valorant'a başlamak istiyordum ama YouTube'dan yeni başlayanlar için uygun videolar bulamadım. Yeni başlayanlar için birkaç tavsiye bırakır mısınız?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu söylediğin taktik kolsuz biri için de işe yarar mı pekisana immo aimi taktiği vereyim hemen:
3 kere 50 tane öldürmeli kolay bot giriyorsun
sonra orta en sonda zor dene (orta ve zorda 1-2 tane yap başlarda)sonra hemen poligonun arkasında parkur var onu bitirmeyi dene sonra da 2 el dm gir sonra da ranked mı girersin öyle yap 1 ay yap bak gör 40 fps te bile her maç 30+ kill çıkartıyordum
valla yalan konuşmak gibi olmasın ama ben csgodan valoya geçmiştim betadan çıktıktan sonra geçtim baya kolsuzdum ama sonra oturdu yavaş yavaşBu söylediğin taktik kolsuz biri için de işe yarar mı peki![]()
ha bu arada bir de kendi sens ayarını oluştur 1 de oynama yani ve sürekli o sens ayarını kullan örn ben 400 dpi 0,44 senste oynuomBu söylediğin taktik kolsuz biri için de işe yarar mı peki![]()
valla yalan konuşmak gibi olmasın ama ben csgodan valoya geçmiştim betadan çıktıktan sonra geçtim baya kolsuzdum ama sonra oturdu yavaş yavaş
Post automatically merged:
ha bu arada bir de kendi sens ayarını oluştur 1 de oynama yani ve sürekli o sens ayarını kullan örn ben 400 dpi 0,44 senste oy
aboo senin ki baya kritik bir de hep kendine aimini adamın kafasında tutturmayı çalış ki sürekli onetap at ve asla ctrl basma byrada biraz zor açıklayacağım için üşendim yazmadım D:Post automatically merged:
Ben de lolden geçeceğim hayırlısı bakalım
Yukarıda yazmıştım ve CTRL'yi eklemeyi unutmuşum hocam mümkünse klavyedeen CTRL'yi sökölüm maçı fazla oyunayın ctrl basmadan oyna