Valorant'da ateşlenen mermiler doğru düzgün rakibe gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oncelikle merhaba arkadaşlar. Benim merak ettiğim bir şey var: Bu nalet oyun Valorant'da mermi neden gitmiyor? zulu'daki gibi bir hit box sorunu mu var? Bazen sadece kafası gozüken adama ateş ettiğimde, mermi saçma bir sekilde bacak sayılıyor. Bu bana gerçekten çok saçma geliyor. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Neden bunu yaşıyorum ve aranızda yaşayan var mı? Eğer yoksa ağır kolsuzum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sorun var ama kafa vurupta ayakta değil yerinde durarak sıkmaya çalış tararsan hiç vuramazsın sakin oyna

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
One tap mekaniği var Poligonda boosterların ya da yüksek elo oyuncuların anlatmaya çalıştığı sakinliğini korumak.Bunu yapamıyorsan 3 mermi kuralı var 3 mermi sık bırak sağa sola kay 3 mermi sık tekrarla bunları yaparsan gelişme görüceksin ama poligonda çalışmayı ihmal etme.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Crossla adama 3sn basılı tutarken mauseyi biraz aşağıya doğru tutmaya çalış fakat benim tavsiyem sprey atma 1one tap alış

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka bence bu oyuna bir miktar şans eklemişler yani öyle saçma vuruşlar yiyorum ki çıldırıyom ya

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
valoda spray atma zuladan örnek vermişsin zulu full spray bi oyun zaten p2w sistem hangi silaha naparsan istediğin gibi oynuyorsun valorant öyle değil

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Crossla adama 3sn basılı tutarken mauseyi biraz aşağıya doğru tutmaya çalış fakat benim tavsiyem sprey atma 1one tap alış
kanka spreyde cok iyiyim makro gibi bilek var ama firsat yok cok seri ölüyorum aninda tek atiyo adamlar

bu oyun beni kanser etti bu konuda zaten deli oluyorum

kankam adina uzgunum ama yanliz olmadigima sevindim dert sahibi oldum bu oyun bir mblg iki

Bence biraz alıştırma yaparsan kafaya vurabilirsiniz

ya poligonda saatler harciyorum tamam mı alistirmada zor da rahat 25 vuruyorum en az sonra dead mac giriyorum ora zaten allah muafaza hep mi birinin onunde dogar bir insan adamlar yuruyerek vuruyo kosarak vuruyo ziplayarak da vuruyo isininca ben de vuruyorum ama gozlemledigim kadariyla rakiplerim hep benden bir adim onde gibi

kanka bence bu oyuna bir miktar şans eklemişler yani öyle saçma vuruşlar yiyorum ki çıldırıyom ya
yemin ederim kilavyeyi parcaladim iki gun once durup vuramiyorum ben jet geldi ucarak vurdu beni vandal ile

valoda spray atma zuladan örnek vermişsin zulu full spray bi oyun zaten p2w sistem hangi silaha naparsan istediğin gibi oynuyorsun valorant öyle değil

kanka cs de de cok uzun gecmisim var hile li ve hilesiz sprey konusunda gercekten cok iyiyim aim transfer desen kusursuz nerdeyse poligon da takilmayi da sevdigimden baya bir isinip giriyorum maca ama gel gor ki antremanda zor da 25 28 vuran ben sanki far gormus tavsan gibi oluyorum direk tek yiyorum hizli olamam ma gibi bir durumum yok cunku poligonda fazlasiyla aim calisiyorum

valorantta 3 mermiden sonra dağıtıyor silah hiç vuramıyorsun

onu da cok denedim 4 mermiden sonra bi dagiliyo hem yukari hem saga sola kaciyo sonlara dogru sadece saga sola oynuyo 7 ye benzer cs de ak de cok benzer ak düz yukseliyor bunda yukselirken de dagiliyo yanlara

One tap mekaniği var Poligonda boosterların ya da yüksek elo oyuncuların anlatmaya çalıştığı sakinliğini korumak.Bunu yapamıyorsan 3 mermi kuralı var 3 mermi sık bırak sağa sola kay 3 mermi sık tekrarla bunları yaparsan gelişme görüceksin ama poligonda çalışmayı ihmal etme.

kral poligonda cok iyiyim gercekten baya iyiyim yani ama oyun icinde ben anlamiyorum abi adamlar ya aim bot ya trigger artik boyle dusunuyorum yani 3 mermi diyorsunuz aim hizli spreyde cok iyiyim one tap da da o kadar olmasada iyiyim ben bir tane bile sıkamadan adam yatiriyo beni

200 fps 75hz acaba sistemim mi dusuk monitor den mi kaynaklaniyor herkes de mi 145 hz var arkadas aklimda deli sorular

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sens ayarlarını yaparak mouseyi silah sıkınca haşağı doğru çekmen gerekecek

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sens ayarlarını yaparak mouseyi silah sıkınca haşağı doğru çekmen gerekecek
kanka yok ya aim le alakali degil galiba çözdüm ben net de dalgalanmalar oluyor benim poligonda çok etkilemedigi icin orda cok iyiyim oyunda ise dalgalanma daha belirgin takip ettim grafik olarak surekli bir dalgalanma oluyo bu da gercekten asiri kötü etkiliyor tek aciklamasi bu olabilir

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
ateş ettigin anda durduğunu saniyorsun ve bazen tam durmuş olmuyosun o yüzden mermi sekmiyodur birazda

Donator
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Valorantta aim konusu biraz garip. Bildiğime göre sprayde attığınız ilk 2 3 mermi stabil diğerleriyse tamamen rastgele gidiyor diye okumuştum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hz değeri ile alakalı olabilir
katiliyiorum arkadasim monitör degistirdi daglar kadar fark var arada kendi de diyor

ateş ettigin anda durduğunu saniyorsun ve bazen tam durmuş olmuyosun o yüzden mermi sekmiyodur birazda
evet bunun onune gecmek icin nisangah hareket hatasi acik oynuyorum cogu zaman guzel killer cikariyorum ama net le alakali sanirim durdugum halde yamuk gide biliyor mermi

antrenmanda baya vakit harca sıkılmadan değişeceğini göreceksin emin ol
kankam antremanda sıkıntım yok poligonda dron vurmak bot vurmak felan zaten eglenceli gekiyi bana aim iyi yani sistemsel bi sikinti var ölüm macinda da gayet iyiyim arkadan yemedigim surece ama reko da ve derecesiz de patluyorum nedense

3 mermi sık bırak sık bırak buna alışmaya çalış hocam
bir video izledim mesafeye gore vandalin mermi sacilimi cok yuksek poligondaki hedef tahtasını 50 metreye alıp mouse havada peş peşe tek tek 10 kere ateş ettim hem Vandal hem guardian guardian da hata payi yok vandal bozuk galiba

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...