Valorant'da ateşlenen mermiler doğru düzgün rakibe gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hareket ederken o A D kontrolünü iyi yapman lazım. Küçük bir hareket fark ettiriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hitbox sorunu olduğunu düşünmüyorum fakat yürürken bazen mermi gerçekten ip gibi gidiyor mermi izlerinin buglu olduğu yönünde bir çok söylenti var e spor oyuncularının da söylediği üzere mermi izlerini kapatıp oynadığın zaman gerçekten arada ki farkı ben hissettim sana da tavsiye ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hitbox sorunu olduğunu düşünmüyorum fakat yürürken bazen mermi gerçekten ip gibi gidiyor mermi izlerinin buglu olduğu yönünde bir çok söylenti var e spor oyuncularının da söylediği üzere mermi izlerini kapatıp oynadığın zaman gerçekten arada ki farkı ben hissettim sana da tavsiye ederim.

ikisini de denedim o gorsel kaymasini biliyorum bir video da gormustum cheamber ates ettiginde ultisi ile hamam da hatta adami vuruyor ama merminin izi kapi sacagina gidiyor alakasiz bir yere bu oyun onceden boyle degildi sonradan böyle oldu eskiye gore de aim konusunda cok yol kat ettigimi dusunuyorum poligondaki performansimdan ilk olarak internet saglayicimi degistiricem ikinci olarak da sorunum cozulmez ise monitor degistirmeyi dusunuyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aslında çoğu zaman kafasında sandığımız imlec orada olmuyor, bunu ben kayıt alarak çözdüm mesela ya nasıl vurmam. Tam kafasına sıkmıştım diyorum videoyu indirip baktığımda kafasında olmuyor :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Doğru haklısın fps oyunlarında monitör hz çok önemli olduğunu biliyorsun ve sana oldukça avantaj sağlıyor. İmkanın varsa daha yüksek hz sağlayan bir monitöre geçiş yapabilirsin. Valorant sunucuları 128 tick olduğundan dolayı şahsen 60msye kadar pingin fark edeceğini düşünmüyorum yani en azından ben hissettim cs go oyuncusu olarak. Fakat internetinde ms dalgalanması yaşıyorsan internet problemini de çözmekte fayda var tabii.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Doğru haklısın fps oyunlarında monitör hz çok önemli olduğunu biliyorsun ve sana oldukça avantaj sağlıyor. İmkanın varsa daha yüksek hz sağlayan bir monitöre geçiş yapabilirsin. Valorant sunucuları 128 tick olduğundan dolayı şahsen 60msye kadar pingin fark edeceğini düşünmüyorum yani en azından ben hissettim cs go oyuncusu olarak. Fakat internetinde ms dalgalanması yaşıyorsan internet problemini de çözmekte fayda var tabii.

berk ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim dostum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Rica ederim dostum soruların olursa yanıtlarım elimden geldiğince bilgimin yettiğince.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis bu görüntü ayarlarınla alakalı olabilir görüntü kalitelerini düşürürsen senimnde işine yarayacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bu sorun herkeste var güncel olarak bazen rakibin içinde bile geçebiliyor mermi buna dair valorant düzenleme getirecektir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Poligonda sağ ve sola giderek 1 atış kuralını uygulamayı dene 10-15 dakika poligon 1.olana kadar da ölüm kalım oyna her gün ısınma olarak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sorun var ama kafa vurupta ayakta değil yerinde durarak sıkmaya çalış tararsan hiç vuramazsın sakin oyna dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk tek tek sıraksan gider basılı tutarsan tabi gitmez hile kullansan düzgün gider bide makro vb. yavaş sık mausu yavaşca aşaı kaydırarak

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
valorant tarzı oyunlar bozuk gibi geliyor bazen ama biz kendimizi kandırıyoruz bence ya

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
cs wolftü gibi oyunlar oynayan biri olarak söyleyeyim valorantta sadece 1tap çalışman lazım yani sprey atmak çok zor koşarak sıkmak keza aynı şekilde. valorantın algoritması malesef böyle sakin ve hareket etmeden d a tuşlarına basarak atış yapmak lazım poligonda çalışman lazm biraz

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tarayınca saçma sapan yerlere gidiyor, tek tek sakince atışlar isabetli oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...