Uzman Üye
Hareket ederken o A D kontrolünü iyi yapman lazım. Küçük bir hareket fark ettiriyor.
Valorantta aim konusu biraz garip. Bildiğime göre sprayde attığınız ilk 2 3 mermi stabil diğerleriyse tamamen rastgele gidiyor diye okumuşt kanka yok ya denedim onu da mesafeye göre
anu da poligonda uzun uzun calisiyorum hedef tahtasindaki botun uzerindeHareket ederken o A D kontrolünü iyi yapman lazım. Küçük bir hareket fark ettiriyor.
Hitbox sorunu olduğunu düşünmüyorum fakat yürürken bazen mermi gerçekten ip gibi gidiyor mermi izlerinin buglu olduğu yönünde bir çok söylenti var e spor oyuncularının da söylediği üzere mermi izlerini kapatıp oynadığın zaman gerçekten arada ki farkı ben hissettim sana da tavsiye ederim.
Doğru haklısın fps oyunlarında monitör hz çok önemli olduğunu biliyorsun ve sana oldukça avantaj sağlıyor. İmkanın varsa daha yüksek hz sağlayan bir monitöre geçiş yapabilirsin. Valorant sunucuları 128 tick olduğundan dolayı şahsen 60msye kadar pingin fark edeceğini düşünmüyorum yani en azından ben hissettim cs go oyuncusu olarak. Fakat internetinde ms dalgalanması yaşıyorsan internet problemini de çözmekte fayda var tabii.
umarim ben kemoterapiye veya kirmizi receteli ilaclara baslamadan gelirbu sorun herkeste var güncel olarak bazen rakibin içinde bile geçebiliyor mermi buna dair valorant düzenleme getirecektir
hocam guncel zaten ama tekrar bi kontrol edeyim teşekkür ederimekran kartını güncelle bra