Onaylı Üye
kanka spreyde cok iyiyim makro gibi bilek var ama firsat yok cok seri ölüyorum aninda tek atiyo adamlarCrossla adama 3sn basılı tutarken mauseyi biraz aşağıya doğru tutmaya çalış fakat benim tavsiyem sprey atma 1one tap alış
bu oyun beni kanser etti bu konuda zaten deli oluyorum
Bence biraz alıştırma yaparsan kafaya vurabilirsiniz
yemin ederim kilavyeyi parcaladim iki gun once durup vuramiyorum ben jet geldi ucarak vurdu beni vandal ilekanka bence bu oyuna bir miktar şans eklemişler yani öyle saçma vuruşlar yiyorum ki çıldırıyom ya
valoda spray atma zuladan örnek vermişsin zulu full spray bi oyun zaten p2w sistem hangi silaha naparsan istediğin gibi oynuyorsun valorant öyle değil
valorantta 3 mermiden sonra dağıtıyor silah hiç vuramıyorsun
One tap mekaniği var Poligonda boosterların ya da yüksek elo oyuncuların anlatmaya çalıştığı sakinliğini korumak.Bunu yapamıyorsan 3 mermi kuralı var 3 mermi sık bırak sağa sola kay 3 mermi sık tekrarla bunları yaparsan gelişme görüceksin ama poligonda çalışmayı ihmal etme.
kanka yok ya aim le alakali degil galiba çözdüm ben net de dalgalanmalar oluyor benim poligonda çok etkilemedigi icin orda cok iyiyim oyunda ise dalgalanma daha belirgin takip ettim grafik olarak surekli bir dalgalanma oluyo bu da gercekten asiri kötü etkiliyor tek aciklamasi bu olabilirsens ayarlarını yaparak mouseyi silah sıkınca haşağı doğru çekmen gerekecek
katiliyiorum arkadasim monitör degistirdi daglar kadar fark var arada kendi de diyorhz değeri ile alakalı olabilir
evet bunun onune gecmek icin nisangah hareket hatasi acik oynuyorum cogu zaman guzel killer cikariyorum ama net le alakali sanirim durdugum halde yamuk gide biliyor mermiateş ettigin anda durduğunu saniyorsun ve bazen tam durmuş olmuyosun o yüzden mermi sekmiyodur birazda
kankam antremanda sıkıntım yok poligonda dron vurmak bot vurmak felan zaten eglenceli gekiyi bana aim iyi yani sistemsel bi sikinti var ölüm macinda da gayet iyiyim arkadan yemedigim surece ama reko da ve derecesiz de patluyorum nedenseantrenmanda baya vakit harca sıkılmadan değişeceğini göreceksin emin ol
bir video izledim mesafeye gore vandalin mermi sacilimi cok yuksek poligondaki hedef tahtasını 50 metreye alıp mouse havada peş peşe tek tek 10 kere ateş ettim hem Vandal hem guardian guardian da hata payi yok vandal bozuk galiba3 mermi sık bırak sık bırak buna alışmaya çalış hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?