Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Selamün aleyküm dostlar Valorantta Hile Açmak istiyorum hileyi açınca ilk bandan bana Hwid ban İp ban yiyebilecegimi söylüyorlar bunlardan nasıl kurtulabilirim
1.cisi senin bahsettiğin IP ban diye birşey yok valorant HWID ban atar
valorantta ücretsiz olan çoğu hile detected kullanırsan hwıd yersin hwıd'yi açmak içinde spoofer falan gerekli uzun işler
undetected hile kullanıp birde iyi legit oynaman gerekli o banı yememek için olabildigince az report alman gerekli
ilk bandan hwid ban atması için kalitesiz dandik bir hile kullanman lazım kaliteli bir şeyler kullanırsan birkaç kez manuel ban yedikten sonra hwid ban yersin dostum ip lik bir şey yok valorantta
Selamlar, her hilenin ban riski vardır. Legit oynamak hileyi yeteri kadar kullanmak ban rate oranını düşürecektir. Valorant da ip ban diye birşey yoktur boş yorumlara aldırış etmeyin. Ve evet hile kullanıp sonucunda yakanırsanız hwid ban yersiniz bundan kaçışınız yok.