gpu ya atamazlar amd lerde serial yok nvidialarda ise cogunda serial yok.Donanım banını GPU'una da atmış olabilir, bilemezsin.
Donanım banı dendiğinde benimde aklıma seri numarası olan her şeye atıldığı geliyor o yüzden öyle dedim, yani çoğu insan donanım banının sadece hard-disk/ssd'ye atıldığını sanıyorgpu ya atamazlar amd lerde serial yok nvidialarda ise cogunda serial yok.
genellikle anakart ve disklere atıyor iyi acler valorant diske atmıyor mac adres ve anakart seriallerine atıyor bazen sadece anakart serialini değiştirmekte işe yaramıyor üstüne bios updatede atman gerekiyor.Donanım banı dendiğinde benimde aklıma seri numarası olan her şeye atıldığı geliyor o yüzden öyle dedim, yani çoğu insan donanım banının sadece hard-disk/ssd'ye atıldığını sanıyor
Evet genelde, spoof yaparken down/upgrade yaptım bir kaç kere. Down/upgrade yaparken elektrik giderse çok büyük olaygenellikle anakart ve disklere atıyor iyi acler valorant diske atmıyor mac adres ve anakart seriallerine atıyor bazen sadece anakart serialini değiştirmekte işe yaramıyor üstüne bios updatede atman gerekiyor.
anakartın msi ise korkma çift bios var msi anakartlardaEvet genelde, spoof yaparken down/upgrade yaptım bir kaç kere. Down/upgrade yaparken elektrik giderse çok büyük olay
MSI var vallahi, ama uğraşmıyorum artık öyle deli divane. Forumda dolaşanı bile denemedim açıkçasıanakartın msi ise korkma çift bios var msi anakartlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?