Valorantı buga soktum galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam hileyi detect etmeyin de ne yaparsanız yapın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aynı şey bendede oldu bugün hileden ban yedim ama hesap banı yedim başka hesap açık hileli oynamaya başladım tekrardan acaba valorant hwid banı kaldırdı mı

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
reis legit derken normal bir kullanıcının (hileli olarak) yaptığı hatalardan gördüklerin nelerden yani 12-11 olsa bir maç ve 1v3 kalsan adamların alacağı çok belli olsa bile smoke atıp adamları rastgele vurmuş gibi yaparmısın
Evet fakat ses almam lazım vb. bir maçta max 2 kere yaparım 3-5 arası adamın pustuğu yere bakmadan çıkıp ölürüm bununla ilgili bi video çekeceğim.
Post automatically merged:

reis legit derken normal bir kullanıcının (hileli olarak) yaptığı hatalardan gördüklerin nelerden yani 12-11 olsa bir maç ve 1v3 kalsan adamların alacağı çok belli olsa bile smoke atıp adamları rastgele vurmuş gibi yaparmısın
+ olarak hileyi kazanmak için değil keyif almak için oynuyorum birden fazla hesapla oynamalısın.

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yaklasık 20 _ 25 maçtır ban yemiyorum :fastthink::thonkie:

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tamamen aynı olayı yaşıyorum sadece hesap banı yiyiyorum ve maç ortasında oluyor genelikle 5. maçtan sonra böyle oluyor bazende 3-4 :D çözenler varsa söyleyebilirmi
banada bi ara öyle olmuştu ancak 2 gün sonra cihaz banı yemiştim

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben lolde script oynuyorum ama valodada skinli elosu yuksek hılesız oynadıgım carım var ban yermı ?
valoda hile kullanmıyorum hıc ama lol de scrıpt kullanmayı dusunuyorum o yuzden yazmak ıstedım script te kesin ban yersın dıyorlar dogru mu ?

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler nası yaptığınızı bize de söyleyin 3 ay beklemekten feleğim şaştı

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Geçen bir konu açmıştım valoda hileden ban yememe rağmen hesap banı olduğununa dair.
şuan o tekrarlanıyor nasıl oluyor bilmiyorum ilk hesabı plat2den dia 2 50lpye kadar attım ban yedi sonra başka bir hesabı gold 2den plat4e attım ban yedi ve her seferinde farklı hesaplara girip dereceli maç atabilyorum şuan 2 hesapda denedim 2 hesapta ortalam 5-12 maç arası dayanıyor nasıl oluyor bu bilen var mı? (hileden ban yediğime eminim)
bu durum baya yaygınlaştı hile büyük ihtimal detect yedi ama anlamadığım nokta şu hwid atmıyor hesap banı atıyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Format at kanka bence denedin mi format atarak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...