Üye
legit oynayışına bağlı kankaben lolde script oynuyorum ama valodada skinli elosu yuksek hılesız oynadıgım carım var ban yermı ?
legit oynayışına bağlı kankaben lolde script oynuyorum ama valodada skinli elosu yuksek hılesız oynadıgım carım var ban yermı ?
Evet fakat ses almam lazım vb. bir maçta max 2 kere yaparım 3-5 arası adamın pustuğu yere bakmadan çıkıp ölürüm bununla ilgili bi video çekeceğim.reis legit derken normal bir kullanıcının (hileli olarak) yaptığı hatalardan gördüklerin nelerden yani 12-11 olsa bir maç ve 1v3 kalsan adamların alacağı çok belli olsa bile smoke atıp adamları rastgele vurmuş gibi yaparmısın
+ olarak hileyi kazanmak için değil keyif almak için oynuyorum birden fazla hesapla oynamalısın.reis legit derken normal bir kullanıcının (hileli olarak) yaptığı hatalardan gördüklerin nelerden yani 12-11 olsa bir maç ve 1v3 kalsan adamların alacağı çok belli olsa bile smoke atıp adamları rastgele vurmuş gibi yaparmısın
tek cozum format bıde modeme reset attamamen aynı olayı yaşıyorum sadece hesap banı yiyiyorum ve maç ortasında oluyor genelikle 5. maçtan sonra böyle oluyor bazende 3-4çözenler varsa söyleyebilirmi
vallah#0001kanka bi dc versene
banada bi ara öyle olmuştu ancak 2 gün sonra cihaz banı yemiştimtamamen aynı olayı yaşıyorum sadece hesap banı yiyiyorum ve maç ortasında oluyor genelikle 5. maçtan sonra böyle oluyor bazende 3-4çözenler varsa söyleyebilirmi
valoda hile kullanmıyorum hıc ama lol de scrıpt kullanmayı dusunuyorum o yuzden yazmak ıstedım script te kesin ban yersın dıyorlar dogru mu ?ben lolde script oynuyorum ama valodada skinli elosu yuksek hılesız oynadıgım carım var ban yermı ?
Aynı bende kankaaHer eloda oynadım ultralegit oynamaya çalışıyorum hiç ban yemedim.
Yemez dostum dert etme bende aynıyımben lolde script oynuyorum ama valodada skinli elosu yuksek hılesız oynadıgım carım var ban yermı ?
bu durum baya yaygınlaştı hile büyük ihtimal detect yedi ama anlamadığım nokta şu hwid atmıyor hesap banı atıyorGeçen bir konu açmıştım valoda hileden ban yememe rağmen hesap banı olduğununa dair.
şuan o tekrarlanıyor nasıl oluyor bilmiyorum ilk hesabı plat2den dia 2 50lpye kadar attım ban yedi sonra başka bir hesabı gold 2den plat4e attım ban yedi ve her seferinde farklı hesaplara girip dereceli maç atabilyorum şuan 2 hesapda denedim 2 hesapta ortalam 5-12 maç arası dayanıyor nasıl oluyor bu bilen var mı? (hileden ban yediğime eminim)
Ne zamandır ban yemeden oynuyorsun ve legit tavsiyesi alabilirmiyim dostum?Her eloda oynadım ultralegit oynamaya çalışıyorum hiç ban yemedim.
Ne zamandır kullanıyorsun hileyi ? Legit tavsiyesi de alabilirmiyimAynı bende kankaa
suan lpreborn kullanıyorum 12 saat gectı bı problem yok bendevaloda hile kullanmıyorum hıc ama lol de scrıpt kullanmayı dusunuyorum o yuzden yazmak ıstedım script te kesin ban yersın dıyorlar dogru mu ?