Hile korumasi ... gibi knk herkes hile açar isterse legit oynuyolar belli olmuyo.....Valorant hile koruması en iyisi bence
Malesef haklisin oyun cs go ya döndühile bol ve oynayısına baglı 5 6 aydır undejected olan ücretli hileler var adamlar esp ile geziyor legit bi şekilde yakalnmıyorlar cok rahat oynuyorlar
o kadar çok hile yok beeHile korumasi ... gibi knk herkes hile açar isterse legit oynuyolar belli olmuyo.....
Nası o kadar yok banlananlar report ettiğin için banlaniyo bro VAC diğilo kadar çok hile yok bee
nasıl vac değil ya? vanguard yakalamıyor mu oyun ortasında ban yiyinceNası o kadar yok banlananlar report ettiğin için banlaniyo bro VAC diğil
kanka bunun imkanı yok bence rastgele ban atmıyordan diye biliyorumKnk geçen hile diğilim sıktım rasgele kafasina geldi 1.tur banlandim neden peki REP LEMISLER (bela attim)
Kankam bir keresi de karsidaki sova haven haritasinda bulundumuz yere her seferinde yer değistirmemize rağmen oraya ok atiyodu ben o tuedan sonra bir daha oyuna girmedimkanka bunun imkanı yok bence rastgele ban atmıyordan diye biliyorum