Çözüldü Valorant'ta 200-300 FPS ile oynarken düşük FPS hissiyatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Hacılar, ben Gekko'dan sonra gelen yamada oyunu güncelleştirdikten sonra bir maç atayım dedim. FPS gayet normal, iyi. 144 Hz monitör var ama sanki 35 FPS ya da 60 FPS gibi oynuyorum. Bunun bir çözümü falan var mı ya da silip yüklemem mi gerek? Bir yardım lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Onu da denedim bi fps düşüşü yaşadım sadece
hocam siz diyince farkettim bende de fps dusuklugu var bariz bir sekilde. (amd vega 8 kullaniyorum.)
sanirim valorant kaynakli bir problem. performans iyileştirmesiyle hallederler tekrar. birkaç ay önce de bir benzeri olmuştu sonradan halloldu.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hacılar ben gekko dan sonra gelen yama da oyunu güncelleştirdikten sonra bir maç atayım dedim fps gayet norm iyi 144 hz monitor var ama sanki 35 fps yada 60 fps gibi oynuyorum bunun bi çözümü falan varmı yada silip yüklemem mi gerek bi yardım lazım
oyun ayarlarına bır kontrol et derım veya sılıp yenıden yukleyebılırsın etkısı olabılır ve kasa temızleyebılırsın fps konusunda co ketkılı oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ekran karti modelini atarmisin acaba belkide eger amd ise amdnin sitesinden amdnin uygulamasi var onu indirip oyunu baslattiginda otomatik duzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...