Agalar youtube da bir sürü video izledim bilinen çoğu şeyi yaptım hatta oyunu bulanıklaştırdım ona rağmen 30 40 arası fps im lütfen yorum kasmak için bilindik şeyleri yazmayın çoğu şeyi yaptım kendi yönteminiz vesire varsa yazın lütfen
intel core i3, HD graphics 4000 ,4 gb ram 60 hz monitör ,x551ca anakartSistemini yaz dostum.
Not: Yukarıdaki verdiğim Dosya’da QuickCpu adlı programı indir ve kur. Daha sonra düzelir veya düzelmez ise bana geri dönüş yap.kanka biliyorum ama oynamak istiyorum çok kasıyor paramda yok
Biliyoruz herhalde. Bir çözümün yok ise Spam yapma lütfen.İşlemci ve ram çoook fazla düşük
kanka ben bundan daha kötü halde oynuyorum her şey bulanık 100p bile değildir 100 olan ayarı 20 ye çektimRAM sorun değil. Windows 7 kullanırsın azaltırsın kullanımını ama işlemci ve ekran kartın çok kötü.
Oyunu ancak bu şekilde yaparsan FPS'in yükselirBöyle de oynanır mı bilemiyorum
kanka benim kartım nvdia değil ama yapabilir miyim burda nvdia dan yapıyoRAM sorun değil. Windows 7 kullanırsın azaltırsın kullanımını ama işlemci ve ekran kartın çok kötü.
Oyunu ancak bu şekilde yaparsan FPS'in yükselirBöyle de oynanır mı bilemiyorum
böyle bir hata veriyoNot: Yukarıdaki verdiğim Dosya’da QuickCpu adlı programı indir ve kur. Daha sonra düzelir veya düzelmez ise bana geri dönüş yap.
Biliyoruz herhalde. Bir çözümün yok ise Spam yapma lütfen.
Dostum denemekten zarar gelmez.kanka ben bundan daha kötü halde oynuyorum her şey bulanık 100p bile değildir 100 olan ayarı 20 ye çektim
Post automatically merged:
kanka benim kartım nvdia değil ama yapabilir miyim burda nvdia dan yapıyo
böyle bir hata veriyo
harbiden kanka bu videoyu ilk çıktığında yapmıştım hellianın videoyu da bekliyordum onu atmadılarbirinin bu videoyu atmasını bekliyordum ahahahsdhash
adam bilgisayarı full performans yapmak için her şeyi ezberlemiş sanki
evet valorant bir de dalga geçiyor bizimle diyorki yeni sezon da fps yükselcekmiş tam tersi oluyorYorumlarda bilmeyen arkadaşlar sağdan soldan video atmışDostum ayarları en düşüğe çekip grafiklerini bile en düşüğe çekip 30 - 40 FPS alıyorsan arttıramazsın. Valorant her geçen gün güncelleme alarak sistemleri zorlayan bir hale geliyor ve şuan optimizasyon sorunu var. Son olarak sistemin zaten kötü kaldırmasına şükretmelisin bence
Hocam klasik riot bu yorumlardaki videoları izleyerek boşa zaman kaybetme ya yeni bir sistem al ya da umutla bir sonraki yamayı bekleevet valorant bir de dalga geçiyor bizimle diyorki yeni sezon da fps yükselcekmiş tam tersi oluyor![]()
Bir tek umutlarımız kaldı zaten eyvallah bromHocam klasik riot bu yorumlardaki videoları izleyerek boşa zaman kaybetme ya yeni bir sistem al ya da umutla bir sonraki yamayı bekle
X64 sürümünü kur.kanka ben bundan daha kötü halde oynuyorum her şey bulanık 100p bile değildir 100 olan ayarı 20 ye çektim
kanka benim kartım nvdia değil ama yapabilir miyim burda nvdia dan yapıyo
böyle bir hata veriyo
64 kurdum kanka zaten de ben eskiden yapmıştım quick cpu yu aynısını veriyorX64 sürümünü kur.
Sistemini yaz dost
gerçekten inanmamızı bekliyorlar bir de Ayıpevet valorant bir de dalga geçiyor bizimle diyorki yeni sezon da fps yükselcekmiş tam tersi oluyor![]()