reis bende sana ozelden yazsm atar mısın cfg veya değişik birşeyler eğer biliyorsanSistemini yaz dostum.
Config gibi şeyler kullanmıyorum dostum. İlk attığım mesajdaki videodaki şeyleri yaptım. 60-70 FPS alıyorken şimdi 90 arası falan. Maalesef tüm bildiğim bu.reis bende sana ozelden yazsm atar mısın cfg veya değişik birşeyler eğer biliyorsan
bence normal 30-40 fps alman bu sisteme goreintel core i3, HD graphics 4000 ,4 gb ram 60 hz monitör ,x551ca anakart
reis o videoyu banada atma sansın var mı ?Config gibi şeyler kullanmıyorum dostum. İlk attığım mesajdaki videodaki şeyleri yaptım. 60-70 FPS alıyorken şimdi 90 arası falan. Maalesef tüm bildiğim bu.
Tabii ki.reis o videoyu banada atma sansın var mı ?
rardan çıkart ve yönetici olarak çalıştırkanka ben bundan daha kötü halde oynuyorum her şey bulanık 100p bile değildir 100 olan ayarı 20 ye çektim
Post automatically merged:
kanka benim kartım nvdia değil ama yapabilir miyim burda nvdia dan yapıyo
Post automatically merged:
böyle bir hata veriyo
reis sence nihai performans mı yüksek performans mı hüç seçeneklerinde cogu kişi nihai performansı sec dıyor burda ise yüksek performansTabii ki.
Evet. Nihai Performans en iyisi.reis sence nihai performans mı yüksek performans mı hüç seçeneklerinde cogu kişi nihai performansı sec dıyor burda ise yüksek performans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?