Valorant'ta Adam Akıllı Mainlencek Ajanları Yazarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Oyun tarzına bağlı,sen nasıl oynamayı seviyorsun? Takımını koruyup onlara destek olmak mı? Entry olup site lara önden girmek mi? Yoksa smoke flashlarınla oynayış tarzınızı yöneterek mi? Tabi bide kontrol ajanları var killjoy cypher!

Jett'in son dash nerfinden sonra metada yer alacağını sanmıyorum. Operatör oynamayı seviyorsa alınabilir fakat onunda yerini chamber aldı. Daha baskın entryler tercih edilmeli bence.
Hem Takıma Destek Olup Site Açan Karakter Oynamak İstiyorum Agresif Sage Oynuyodum Ama Oda Sarmamaya Başladı.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
reyna öneririm çok iyi düellocu ve can basıp görünmez olma yeteneği var

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben Raze diyorum. Çünkü hem yeteneklerini kullanmak kolay hem de Raze'in bütün yetenekleri rakibe hasar vermeye yönelik.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oynayışına göre değişir Cyper bence op cam ini ve trap ini doğru yere kur cage ni at adam gelince wallbang at wallhack gibi dostum, ama aim in kötüyse sage,skay gibi support karkterler seçmelisin. cyper i sevmiyorsan ama trap li karkterler oynuyacaksan killjoy da güzel

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostum metasrc diye bir site var orada hem loldeki hem valoranttaki çarların oynanma ve win rateleri gösteriliyor, elo filtresi de yapabiliyorsun. İstatiksel açıdan yardımcı olabilir

Üye
4 HİZMET YILI
yeni gelen heroyu mainle riot genelde ilk getirdiği herolar bozuk oluyor :D nerf yiyene kadar oyna derim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer side açmak istiyorsan raze derim q ile adamların aimini çok kolay bozabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...