Valorant'ta birkaç reportta banlanmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
TR sunucusunda smurflere hemen atıyolar hilelere ne yapmazlar sen düşün

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ben hileyle immo 3 oldum tr de oynuyorum hile diyende hiç olmadı :D report yersen baska hesapla devam et bı kaç gün girme

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Raport yediğinde hesabınız kuralları uyup uymadığı gerekli inceleme yapılacaktır. inceleme sırasında giriş yapmama gibi sorunu etkilenmez. Bu sadece Valorant içindir.
PUBG Mobile ise bypass ve anti-ban içeren hilenizle oynarken ne kadar fazla report yemişse, inceleme sürecince hesabınız 10 dakika, 1 saat, 2 saat ve 24 saat geçici olarak ban atabilir. İnceleme hile kullandığı dair kanıt varsa 10 yıl ban yemeniz neden olabilir.
Valorant, PUBG Mobile rapor sistemine göre farklıdır. Hesabınız güvenliği için DWORD hilesiyle günde en fazla 3-4 maç atmanız gerekmektedir.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Buradaki hileyle birkaç gün önce radianta kastım reportla banlanmak mümkün olabilir lakin ben kastığım süreçte oldukça legit oynadım birkaç kişi report atmıştı ban yemedim. Çok fazla yersen banlanman mümkün ama günlük maç sayısıyla bir alakası yok.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tr sunucusunda canı sıkılan boş report atıyor zaten

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Buradaki hileyle birkaç gün önce radianta kastım reportla banlanmak mümkün olabilir lakin ben kastığım süreçte oldukça legit oynadım birkaç kişi report atmıştı ban yemedim. Çok fazla yersen banlanman mümkün ama günlük maç sayısıyla bir alakası yok.
anladım teşekkürler kanka :morpheusv2:

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Legit bir şekilde maç atıyorum. Bildiğiniz üzere TR sunucusunda her şeye rapor atıyorlar. 1 veya 2 rapordan ban yeme ihtimalim var mı?
Bir ikşden ban yemezsin ama şöyke bir şey var eğer ace atarsan veto tur bitiminde beşi de seni raporlarsa direkt oyun iptal olur

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka rapordan ziyade şans meselesi o an tek reportta incelemeye alınırsan ve sıkıntılı bir maçın inceleniyorsa ban yersin 10 report yiyip incelemeye alınmazsan ban yemezsin 😄 o yüzden legit te olsa rage de olsa main hesabına zarar gelmeyecek şekilde takıl

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Böyle bir şey mümkün olmaz. Tam olarak ban yemeden önce sözlü ikaz gelir. 10 un üstünde veya ayni maçta 4 ten 5 ten fazla report yersen anca düşer

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Legit bir şekilde maç atıyorum. Bildiğiniz üzere TR sunucusunda her şeye rapor atıyorlar. 1 veya 2 rapordan ban yeme ihtimalim var mı?
1-2 taneden bir şey olmaz ama en önemlisi kendi takım arkadaşlarının raporlaması kendi takımından rapor yememeye çalış

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Sunucu değiştirerek legit oynayarak ban riskini azaltırsın önemli ölçüde. Bir de 2 hesap yap ikisi arasında dön hep sarar

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Buranın hilesini kullanmıştım 20 maç falan attım ban yemedi ama tabi belli etmediğiniz sürece çok zor banlanırsınız.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
raporları büyük çoğunluğunu yapay zeka kontrol ediyor dolayısıyla çok bariz bi şey yoksa ban olacağını sanmam

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tüm karşı takip ve kendi takımın report atarsa yiyorsun diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yiyebilirsin dikkatli ol tek reportta bile farkedilebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
rahat 10 report yemen lazım bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...