dany so hot she melt the snow
Süper Üye
TR sunucusunda smurflere hemen atıyolar hilelere ne yapmazlar sen düşün
Ankarta göre değişir yaptığım yöntem raid afuwin , mac adresini değiştirme , modeme ressetknk nasıl açıyorsun banı
anladım teşekkürler kankaBuradaki hileyle birkaç gün önce radianta kastım reportla banlanmak mümkün olabilir lakin ben kastığım süreçte oldukça legit oynadım birkaç kişi report atmıştı ban yemedim. Çok fazla yersen banlanman mümkün ama günlük maç sayısıyla bir alakası yok.
Bir ikşden ban yemezsin ama şöyke bir şey var eğer ace atarsan veto tur bitiminde beşi de seni raporlarsa direkt oyun iptal olurLegit bir şekilde maç atıyorum. Bildiğiniz üzere TR sunucusunda her şeye rapor atıyorlar. 1 veya 2 rapordan ban yeme ihtimalim var mı?
evet mümkün belli etmemen gerekirLegit bir şekilde maç atıyorum. Bildiğiniz üzere TR sunucusunda her şeye rapor atıyorlar. 1 veya 2 rapordan ban yeme ihtimalim var mı?
1-2 taneden bir şey olmaz ama en önemlisi kendi takım arkadaşlarının raporlaması kendi takımından rapor yememeye çalışLegit bir şekilde maç atıyorum. Bildiğiniz üzere TR sunucusunda her şeye rapor atıyorlar. 1 veya 2 rapordan ban yeme ihtimalim var mı?