Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka aslında bana göre daha iyi yapıyor knk karşındaki adamın kafasını fln daha belirgin yapıyor byültüyor ben çöznürlük değiştrince daha iyi HS çakıyordum
çözünürlük değişirse etkileme oranı olabilir ama oyun kalitesini arttırmak etkilemez bu arada valorant oynuyorsan grafik kalitesini düşüklerde oynamanı tavsiye ederim.
Hic bir etki yapmaz düşük çözünürlüku büyük ekranlarda yapılar daha büyük gözüktüğü için genellikle çözünürlügu genelde dusukte kullaniyorlar tabiki sebep bu değil bir daha önceleri yüksek çözünürlüklü ekranlar olmadığı için insanların gözü o çözünürlüğe alismitir düşükte kullanırlar örnek ben daha alışamadım alışmakta istemiyom garip geliyor düşük çözünürlük bana göre en iyisi
Oyun içi sanmıyorum ama menülerde vesaire muhtemelen ekrana göre hızlı gelebilir hassasiyet. Hele ki eski veya desteklenmeyen oyunları patch/modlar ile vesaire çözünürlüklerini değiştirerek oynadığında menülerde fare hassasiyeti acayip oluyor. Yakın zamanda Fallout New Vegas'a başladım. Monitörüm 2560x1600 bi' kaç ayardan sonra çözünürlüğü değiştirince acayip hızlı gelmişti ama oyun içindeyken normaldi.