İşlemcin çok düşükse ve ekran kartın orta seviyedeyse grafik ayarlarını olabildiğince ortada tutmaya çalış. düşük ayarlarda daha çok fps drop yersin. ayrıca ayarlardan fpsi monitör hz ile sabitlersen dropların önüne geçmiş olursun.
ram düşük oluncada fps düşüyor ama agaOyun o kadar saçma ki düşük ayarlarda fps düşmesi yaşıyorum yüksekte sabit alıyorum orta ayarlarda ise 200 fpsi görüyorum deneyebilirsin..
knk amd kullanıosan drıverı yukle orda performansa gir ordan ayarlanıyor kısmına gir ordanda gpu yukseltme veya hızlandırma gıbı bısey yazıo ona bas mhz artıo en az 50 fps artarArkadaşlar, ailemin paraya ihtiyacı vardı. Kasayı sattılar, şimdi eski ekranı kırık laptopu monitöre bağlayıp oynuyorum. Sistem de A9-9425, 2 çekirdek, 3.60 GHz APU işlemci var. Ekran kartı da R5 330 ekran kartı, işlemcinin ekran kartı. 1 GB 1024x768'de 40-50 arası FPS alıyorum ama çok drop giriyor. Bir anda 10-20 arası FPS'ler alıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba? RAM almayı düşünüyorum. AIDA 64'ten baktım, 2666 MHz'ye kadar destekliyor. Bilgisayarcı RAM'i çaldı, kutuda 2666 MHz RAM var diyor.
Ben eskiden txt mi json dosyası vardı patato yapıyordum ama youtubede çok var ilgili videoArkadaşlar, ailemin paraya ihtiyacı vardı. Kasayı sattılar, şimdi eski ekranı kırık laptopu monitöre bağlayıp oynuyorum. Sistem de A9-9425, 2 çekirdek, 3.60 GHz APU işlemci var. Ekran kartı da R5 330 ekran kartı, işlemcinin ekran kartı. 1 GB 1024x768'de 40-50 arası FPS alıyorum ama çok drop giriyor. Bir anda 10-20 arası FPS'ler alıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba? RAM almayı düşünüyorum. AIDA 64'ten baktım, 2666 MHz'ye kadar destekliyor. Bilgisayarcı RAM'i çaldı, kutuda 2666 MHz RAM var diyor.