Valorantta hangi karakter daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Herhangi bir karakter diğerinden üstün değil hepsinin kendine özgü üstünlükleri var ama kötü oynuyorum diyorsun Sage alıp takımındakilere can falan basıp supportluk yapabilirsin en azından

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum benim gibi sage ile bile jetten önde giden ve 5 kişi vuran birisiysen KESİNLİKLE REYNA ama arkada duram can basam flash atam dersen skye çok op

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
cypher ya da sage kullanmanı tercih ederim ve oyuna girmeden 15-20 dakika poligonda ısın aiminin geliştiğini fark ediceksin zaten

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Agresif oynayıp kill almayı seviyorsan düellocu olarak raze , reyna , jett , neon
Sakince oynayıp kill almak umrunda değilse takımın için sova , killjoy , omen alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence Reyna oyundaki hiper taşıyıcılardan biri. Ayrıca yeni karakter Neon gerçekten güçlü. Ancak oyun sonuçta 2 faktöre bağlıdır: Oyun duyusu ve nişan. Yüksek rütbelere ulaşmak için her ikisinde de iyi olmanız gerekir. Ve bu 2'ye sahip olmak için çok pratik yapmanız gerekir.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu senin oynayış tarzına bağlı ama breach çok kanser bi çar

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bro phonix öneririm flashla gırıp vurabılırsın hızlıca

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Valoranta başladım arkadaşlarım bana şunu bunu al diyorlar ama emin olamadım karakterleri de çok anlayamadım genelde aimim kötüdür adamlara bodoslama dalıp kesebilceğim bir karakter var mıdır ya da hangisi daha iyidir taşıma bakımından.
neon alabilirsin koşma açısından ama flaş atmayı öğrenirsen breachda senin için işe yarayabilir

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kişiden Kişiye Değişir Ama Bence Brimstone Basit Ve Etkili Ultisi Sayesinde

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
senin oynayış stiline veya arkadaşlarınızla oynarsan takımınızdaki eksiğin ne olduğuna bağlı olarak değişir bence

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Daha iyi karakter yok, her karakterin kendine has oynanış tarzı var

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
direk koşup saldırmanın bir mantığı yokki hareket halindeyken 10 merminin 10 uda isabet etmez sabit durup 1 tane vursan her karakter dahil direk ölür neon felan hikaye yani

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence sageden uzak dur oyunu öğrenmen için daha zor karakterlere elini ısıt (derecelide değil tabi :D )

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oyun hakkında fazla bilgiye sahip olmadığını yazmışsın oyun takım oyunu her karakterin görevi vardır öncü-support gibi oyun tarzın ne ise oyundaki karakterlerin görevleri ile ilgili videolar var onları izlemeni tavsiye ederim hangi karakterin ne işe yaradığını oradan kendine uyanı mutlaka bulacaksın 5 10 maç sonra zaten oyunun mantığını ve karakteri çözdükten sonra arkadaslarına ayak uydurabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...