Üye
Beyler, Valorant'ta banlanınca IP banı mı yiyoruz yoksa hesap mı banlanıyor?
Moderatörün son düzenlenenleri:
benlik sıkıntı yok internet cafede açınca IP banlanırsa bilgisayar için sıkıntı olabilir ondan soruyorum daHocam hwid yada hesap bani oluyor diye biliyorum bunların hata kodları var tabi tam olarak sorun ne sizde
Dostum valorantta ip ban diye bir şey yoktur var diyene de inanma hwid ban vardır yani donanım banı 4 ay ban atıyorlar bilgisayarına ve 4 ay boyunca erişimin olmuyor bu şekilde de her girdiğin hesabın kalıcı olarak uzaklaştırıyor ve hwid banin süresi uzuyor bu şekilde yani başka merak ettiğin varsa sorabilirsinBeyler Valorantta ban yiyince IP banı mı yiyoruz yoksa hesap mı banlanıyor?
"hwid ban diye birşey yoktur , hwid ban vardır "Dostum valorantta hwid ban diye bir şey yoktur var diyene de inanma hwid ban vardır yani donanım banı 4 ay ban atıyorlar bilgisayarına ve 4 ay boyunca erişimin olmuyor bu şekilde de her girdiğin hesabın kalıcı olarak uzaklaştırıyor ve hwid banin süresi uzuyor bu şekilde yani başka merak ettiğin varsa sorabilirsin
Çok teşekkür ederim majestcim sağ olasın sayende gördüm düzelttim yoksa hiç farkında bile değilim"hwid ban diye birşey yoktur , hwid ban vardır "
-Adc main ege
anakartın atıyor spoofer ve bıos update yapman lazım.Beyler Valorantta ban yiyince IP banı mı yiyoruz yoksa hesap mı banlanıyor?