Valorant'ta hesap satın almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öncelikle selam arkadaşlar ben YouTube'da bir video ile karşılaştım.
Videoda bir Valorant hesap sitesi ismi vpazar ulan dedim kimse bu paraya bu kadar skin vermez dedim.
Ki biliyordum vermiyecegini de hesaba bakıyorum içindeki skin 500 liralık skin 79 liraya random hesap diye koymuşlar neyse.
Bende küçük yaştaki kardeşlerim almasın diye bir göz atayım dedim.

1.PNG

Öncelikle size 24 saat içerisinde hesabınız mail adresinize gönderilecektir diyor hesap gelmez ise paranız iade olacaktır diyor.
Problem şu hesap geliyor fakat gelen hesap askıya alınmış ahhahahah işin komik tarafıda bu.

3.PNG

Neyse ardından ben kendilerine ticket açtım ve bana bir mail verdiler ve bu maile destek yollamamı istediler.

MAİLS.PNG

Ve ardından bana 7 iş günü içerisinde maile cevap vereceklerini söylediler ve tek mağdur olan bende değilim problem şu Facebook gibi büyük markalar bile 2 gün içerisinde bakıyor maillere hahahahha.

Hesapların altına sahte yorumlar atıp işte çok güzel hesap işte bıçak çıktı vandal çıktı gibi kendi kendilerine yorum atıyorlar ve yıldız veriyorlar.

2.PNG

Mağdur olan arkadaşlar ise bu sitenin Discord sunucusunda sohbet kanalına işte 7 gün oldu hesabım hala verilmedi tarzında şeyler yazıyorlar ve mute yiyorlar.

muted.PNG

mutees.PNG

mute.PNG

Yani kısaca güzel kardeşlerim böyle insanlara prim vermeye gerek yok oyun bedava 79 liraya hesap alıcagına yeni hesap aç içine para yükle ve skin al daha güvenilir en azından.

Almayın aldırmayın saygılarımla...

Ekli dosyalar

• 2.PNG
    2.PNG
    23 KB · Görüntüleme: 78
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
böyle şeylere hiç gerek yok hesaplar bir kaç gün içerisinde ban yiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çakal bunlar çakal fiyattan belliymiş zaten de ya çalıntı ya dolandırıcı :D bilgilendirme için sagol

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
edit notu : Teşekkür eden sahtekarlara inanıp da gaza gelme benim yorumuma yanıt vermek için amacım sana sataşmak değil , o sahtekarlar yorum kasmak için sana teşekkürler yazıyor yoksa boş post olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Burada olağan dışı bir durum yok boş post atmışsın ve ağlamışsın diye yorumladım Random hesaplar'ın ve satan mağazaların olayı budur zaten satın aldığın andan itibaren de bunların hepsini kabul etmiş oluyorsun kaldı ki adam size özel hesap demiyor veya , satın aldıktan sonra banlı olur olmaz garantisi vermiyor insanlar random hesapları zaten skinle oynamak için değil Hile kullanmak için satın alıyor neyse bir de kendi hıncını sinirin ve üzüntünle bu postu atıp küçük kardeşlerimiz laga lugası yapman benim sinirimi bozduğu için bu tarz agresif duran bir yorum atıyorum ayrıca Riot zaten bas bas bağırıyor hesap paylaşımı yapmayın satın almayın vs. diye alacaksanız da onaylı tek kişinin sattığı hesap olacak oyun veya site bazlı söylemiyorum Random acc olup da şansı yaver giden insan sayısı kaç ki ? 100'ün 80'i falan kalan 20'i ise azımsanamayacak bir topluluk senin böyle bir şeyi satın alıp kendince yaşı küçükler için deneyimlemen hata bir de üstüne buraya gelip ağlamışsın şimdi sana Helal olsun falan mı yazalım ? onu mu bekliyorsun :D ? ya da forumdaki bir hacker görüp vay demek böyle diyip siteye veya random acc satanlara savaş açacak falan bu arada tamamen dalgaya vuruyorum şimdi beni de ciddiye alırsın falan site gibi boşa düşme diye belirteyim dedim :d

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
edit notu : Teşekkür eden sahtekarlara inanıp da gaza gelme benim yorumuma yanıt vermek için amacım sana sataşmak değil , o sahtekarlar yorum kasmak için sana teşekkürler yazıyor yoksa boş post olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Burada olağan dışı bir durum yok boş post atmışsın ve ağlamışsın diye yorumladım Random hesaplar'ın ve satan mağazaların olayı budur zaten satın aldığın andan itibaren de bunların hepsini kabul etmiş oluyorsun kaldı ki adam size özel hesap demiyor veya , satın aldıktan sonra banlı olur olmaz garantisi vermiyor insanlar random hesapları zaten skinle oynamak için değil Hile kullanmak için satın alıyor neyse bir de kendi hıncını sinirin ve üzüntünle bu postu atıp küçük kardeşlerimiz laga lugası yapman benim sinirimi bozduğu için bu tarz agresif duran bir yorum atıyorum ayrıca Riot zaten bas bas bağırıyor hesap paylaşımı yapmayın satın almayın vs. diye alacaksanız da onaylı tek kişinin sattığı hesap olacak oyun veya site bazlı söylemiyorum Random acc olup da şansı yaver giden insan sayısı kaç ki ? 100'ün 80'i falan kalan 20'i ise azımsanamayacak bir topluluk senin böyle bir şeyi satın alıp kendince yaşı küçükler için deneyimlemen hata bir de üstüne buraya gelip ağlamışsın şimdi sana Helal olsun falan mı yazalım ? onu mu bekliyorsun :D ? ya da forumdaki bir hacker görüp vay demek böyle diyip siteye veya random acc satanlara savaş açacak falan bu arada tamamen dalgaya vuruyorum şimdi beni de ciddiye alırsın falan site gibi boşa düşme diye belirteyim dedim :d
Öncelikle ağlamak nasıl bi hitap burdan yaşını çıkardım zaten sayfada illaki 15 - 18 - 19 yaş kitlesi var yaşını büyük göstermek kolay birşey artık ve adamlar youtuberlara reklam veriyorlar güven kazanmak için yani benim gücüm var karşılayacak ama karşılayamacak olanlar var çocuk para biriktirip alabilir almasın diye uyarıda bulunuyorum şahsen boş konu oldugunu düşünmüyorum ben deneyimlemek için aldım full set hesabım var zaten sadece nasıl bir şey küçük kardeşlerim kanmasın ve büyük abiler var ise onlarda kanmasın diye herkes kanabilir sonuçta dolandırıcılar

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çakal bunlar çakal fiyattan belliymiş zaten de ya çalıntı ya dolandırıcı :D bilgilendirme için sagol
kanka rusyadan ucuza alıp türkiyede pahalıya satıyorlar hesapların zaten ülkesi değişik geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar arkadaşlar ben youtube'de bir video ile karşılaştım.
Videoda bir valorant hesap sitesi ismi vpazar ulan dedim kimse bu paraya bu kadar skin vermez dedim
ki biliyordum vermiyeceginide hesaba bakıyorum içindeki skin 500 liralık skin 79 liraya random hesap diye koymuşlar neyse
bende küçük yaştaki kardeşlerim almasın diye bir göz atıyım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 76182
.
.
.
Öncelikle size 24 saat içersinde hesabınız mail adresinize gönderilecektir diyor hesap gelmez ise paranız iade olacaktır diyor
problem şu hesap geliyor fakat gelen hesap askıya alınmış ahhahahah işin komik tarafıda bu
Ekli dosyayı görüntüle 76184
.
.
Neyse ardından ben kendilerine ticket açtım ve bana bir mail verdiler ve bu maile destek yollamamı istediler
Ekli dosyayı görüntüle 76185
Ve ardından bana 7 iş günü içersine maile cevap vereceklerini söylediler ve tek mağdur olan bende değilim problem şu facebook gibi büyük markalar bile 2 gün içersinde bakıyor maillere hahahahha
.
.
Hesapların altına sahte yorumlar atıp işte çok güzel hesap işte bıçak çıktı vandal çıktı gibi kendi kendilerine yorum atıyorlar ve yıldız veriyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 76186
.
.
Mağdur olan arkadaşlar ise bu sitenin discord sunucusunda sohbet kanalına işte 7 gün oldu hesabım hala verilmedi tarzında şeyler yazıyorlar ve mute yiyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 76187
Ekli dosyayı görüntüle 76188
Ekli dosyayı görüntüle 76189
Yani kısaca güzel kardeşlerim böyle insanlara prim vermeye gerek yok oyun bedava 79 liraya hesap alıcagına yeni hesap aç içine para yükle ve skin al daha güvenilir en azından

Almayın aldırmayın saygılarımla....
Böyle hesaplar tek sana değil 4-5 Kişilere satılıyor sonra şifresi değiştirilip yine farklı insanlara satılıyor epostası değişebilir olsa bile riot desteğe yazıp e postayı değiştirebiliyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ya böyle siteler asla güvenilmez zaten arkdaşımızda gayet iyi açıklamış

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Böyle hesaplar tek sana değil 4-5 Kişilere satılıyor sonra şifresi değiştirilip yine farklı insanlara satılıyor epostası değişebilir olsa bile riot desteğe yazıp e postayı değiştirebiliyor diye biliyorum
ilk mail sendeyse herşeyi yapabilirsin hesabı alman 30 dk bile sürmez

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben burdan almıştım bi ara 1 300 skinli 50 tl idi sanırım hesabı günün akşamında teslim ettiler hesaba girdim sadece kontrat ile gelen shorty vardı gerçekten boş para israfı bazı yotuberlara sponsor oluyorlar sözde videoda baya skin oluyo sen onu görünce heveslenip alıyosun bir şey çıkmıyor paranızı dediği gibi boşa harcamayın

Bas olum bas
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Videoda bir valorant hesap sitesi ismi vpazar ulan dedim kimse bu paraya bu kadar skin vermez dedim
ki biliyordum vermiyeceginide hesaba bakıyorum içindeki skin 500 liralık skin 79 liraya random hesap diye koymuşlar neyse
.
.
.
Öncelikle size 24 saat içersinde hesabınız mail adresinize gönderilecektir diyor hesap gelmez ise paranız iade olacaktır diyor
problem şu hesap geliyor fakat gelen hesap askıya alınmış ahhahahah işin komik tarafıda bu
.
.
Neyse ardından ben kendilerine ticket açtım ve bana bir mail verdiler ve bu maile destek yollamamı istediler
Ve ardından bana 7 iş günü içersine maile cevap vereceklerini söylediler ve tek mağdur olan bende değilim problem şu facebook gibi büyük markalar bile 2 gün içersinde bakıyor maillere hahahahha
.
.
Hesapların altına sahte yorumlar atıp işte çok güzel hesap işte bıçak çıktı vandal çıktı gibi kendi kendilerine yorum atıyorlar ve yıldız veriyorlar
.
.
Mağdur olan arkadaşlar ise bu sitenin discord sunucusunda sohbet kanalına işte 7 gün oldu hesabım hala verilmedi tarzında şeyler yazıyorlar ve mute yiyorlar
Yani kısaca güzel kardeşlerim böyle insanlara prim vermeye gerek yok oyun bedava 79 liraya hesap alıcagına yeni hesap aç içine para yükle ve skin al daha güvenilir en azından

En iyisi kendi hesabını aç kas oyunlarda random hesap almak salaklıktır zaten

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hocam bilgilendirme için saol bazı insanlar çok saf

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam zaten genel amaç o tek bir kişiye satılmıyor hesap yoksa o hesaplar kesinlikle o değerde satılmaz .
Bilgilendirme için Teşekkürler .

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
4 HİZMET YILI
Bence random hesap almak saçma bencede almayın ya 1 kostümde çıkabilir karakter.

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu tür sayfalar belli ediyor kendini, bin düşünüp bir konuşmak lazım.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu tarz hesapların hepsi dolandırılıcılık bilginiz olsun arkadaşlar bazıları hiç vermiyor bazıları ise dalga geçiyor, dikkatli olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...