Valorant'ta hesap satış sitelerindeki hesaplara güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben alip kullanmagi dusunuyordum. cok sagol baya yardimci oldun artik almiycam :D

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bende ilk baslarda 300 tl 8400 vp ken 1 kere deneyim alayim dedim aldim daha hesaba bile girilmedi deneyim dedim o zamanda 6 tl idi oyle yani

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
benim de başıma geldi 500 tl verdim hesabı elime aldıktan sonra hesap kitlendi daha da giremiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Nası güvendin dostum allahtan fazla vermemişin 15 20 tlye günahını almazlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
random %90 yalan zaten oyunun sahıbi dısında güvenmem oda zor yapar zaten 4 hesap var herkese veriyolar

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.
sadece belli basli siteler iyi kanka

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.
oyunda hesap satışı yasak zaten. sattığın hesabı riota mail atarak geri alabiliyosun. kimsede karışamıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
öyle hocam ucuz fiyata hesap yok insanları ayakta uyutuyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Reklam yapmiyorumda internette gsme satış var ordsn ucuza alabiirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Knka ben sürekli alıyorum.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Burda olay öncelikle aldığın hesap mail devirli olacak.Mail devretmeyen hesapları alma ya 3 gün sonra şifre değişir yada 3-5 kişi girer oynar.Burda reklam olmasın diye site adı veremem.Sen parayı veriyorsun para sitede kalıyor karşı taraf hesabı veriyor girip içine bakıyorsun ve maili devir alıyorsun.Sen onay verdikten sonra site parayı karşı tarafa gönderiyor.(alıpta almadım derim diye düşünme konuşmalar site içerisinde orda kayıtlı).Senin bahsettiğin sorunlar mailini bilmiyorum,unuttum vs.mail devretmeyenlerde çıkıyor.
geri alabiliyorlar sonra tekrar satışa koyuyorlar dostum

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kankam bak 15-20 tl ye alacağın hizmet bu anca

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam zaten aldın yerde yazar 15 20 tl sana özel sikinli hesap alcanımı sandın ?
wal 3 yani hesaba başkasın girmesi normal random hesap oldu için eğer isdersen itemsatış ürerinden maili hesap satanlar var bakabilirsin

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende ranked açık hesaplar satıyorum e postası bizim elimizde değil aktif olmayan kullanıcılar çoğu skinli hesaplarda var ama dediğim gibi mail bende olmadığı için tamamen şans işi adam oynamıyorsa hesap senin gibi hareket edersin burdan hile çözersin ban yedirmek için oynarsın skinsiz hesaplar var ama aktif olmayan çok skin siz alın derim alıcaksanız

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam random hesap almıssınız hesap alırken ilanları detaylıca okumanız lazım

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
O tarz hesaplar genelde anlık banlatmak için, yine de geçmiş olsun

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende almıştım da şuan halen duruyor yıl 2021 de felan 45 tl ye 15 skinli 1 bıcak 2 vandal 2 phantom 1 op vs vardı bazı siteler evet dediğiniz gibi olabiliyor. güvenilir araştırıp alın. üzülmezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...