sadece belli basli siteler iyi kankaBugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.
oyunda hesap satışı yasak zaten. sattığın hesabı riota mail atarak geri alabiliyosun. kimsede karışamıyor.Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.
geri alabiliyorlar sonra tekrar satışa koyuyorlar dostumKnka ben sürekli alıyorum.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Burda olay öncelikle aldığın hesap mail devirli olacak.Mail devretmeyen hesapları alma ya 3 gün sonra şifre değişir yada 3-5 kişi girer oynar.Burda reklam olmasın diye site adı veremem.Sen parayı veriyorsun para sitede kalıyor karşı taraf hesabı veriyor girip içine bakıyorsun ve maili devir alıyorsun.Sen onay verdikten sonra site parayı karşı tarafa gönderiyor.(alıpta almadım derim diye düşünme konuşmalar site içerisinde orda kayıtlı).Senin bahsettiğin sorunlar mailini bilmiyorum,unuttum vs.mail devretmeyenlerde çıkıyor.
Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.
Kankam bak 15-20 tl ye alacağın hizmet bu anca
hocam zaten aldın yerde yazar 15 20 tl sana özel sikinli hesap alcanımı sandın ?Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.