Valorant'ta hesap satış sitelerindeki hesaplara güvenmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam geçen günlerde böyle bir şey başıma geldi hesabın mail durumu mail onaysız yazıyordu canlı desteğe sordum maili üstünüze alabilirsiniz dedi ürünü satın aldım ve satıcı bana mail değiştirilmez dedi iade istedim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
genelde o hesapları elo boost yapan hileciler alıyor 4-5 el zevkine arkadaşını boostluyor yada arada sırada sırf arkadaşlarıyla vakit geçirmek için girip 2*3 skinle oynamak isteyenler için satıyorlar.

Lelouch Vi Britannia
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bide o hesapları herkese satıyorlar yani her an biri girebilir hesaba xd

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
hepsi yalan yt ye reklam veriyolar gerçek gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgi için, aslında ben de pek güvenmiyordum lol için bir defa hesap almıştım şuan 2 sene olacak hala patlamadı.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.
hocam 10tlye satılıan hesabın 3tlsi en az vergiden gidiyo en kötü skin oyunda 40tl olmuş :D biraz fazla enayilik yapmıssın büyük ihtimalle random hesap aldın random hesap böyle girip video çekip çıkcağın çalıntı hesaplar ben random hesap alıp 3 saaten fazla oynayan görmedim

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben bir kere öyle bir halt yedim yalan oldum dikkat etmek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben satın aldım 5 dk sonra cara biri girdi.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben bi satıcıdan almıştım lol+valo hesabı baya iyiydi 3 ay kullandım sonra şifresi değişti

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka bu ve bunun gibi satıcılar genelde multi satış yapıyorlar. Bununla ilgili defalarca konu açılmıştı. Bunlara para vermek cebine zarar. Benim çevremdeki herkes satın alıyor böyle şeylerden. Hepsinde sonuç aynı. Adam max 1 saat oynuyor, hesaptan atılıyor sonra.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
onlara genelde 5 6 kisiye satiliyor zamaninda almistim bende bataya dusup almayin aldirmayin

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knkm onlar random hesap tabi giriş yaprlar o kadar ucuza onları vermezler mail değiştirmediğin sürece

Üye
3 HİZMET YILI
Bende almayı düşünüyorumda nerde temin edebilirim yardımcı olurmusunuz ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bugün öğle saatlerinde canım skinli Valorant hesabı satın almak istedi ve araştırayım derken bazı hesap satış sitelerinde 15-20 TL'ye en az 20 skin garanti eden ilanlar buldum. Kesin bir şey vardır diye düşündüm ama 20 TL para değil diyerekten satın aldım. İlk yarım saat bir şey olmadı, oh dedim. İyiymiş bu iş derken VAL 3 hata kodunu aldım. Başka biri kullanıyor demek oluyor bu ve onun dışında başka siteler de denedim, hepsi aynı zırva. Random, Ultra, VIP, cart curt derken sizi kekliyorlar. Neyse tecrübe oldu, siz de almazsınız artık.
hele random hesaplara asla

Üye
3 HİZMET YILI
ayn beş para etmez hesaplar geliyon bende aldıydım x bir siteden 100tl ye skin garantili diye hesapta hiçbişey yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...