Valorant'ta hile gibi oynayanlara karşı ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
crosslanıp bekleyebilirsin dostum üstüne gelicektir zaten iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bana da aynı adamlar geliyor haftada 2 defa oynuyorum oyunu gerisi çalısıyorum çok zor ya her gün 10 saat versek biz de oynarız sıkma canını

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
cano o adamlar ya oyunu bitirmiş birileridir ya da life match atıyodur yani hayatının en iyi oyunlarından birisidir bide gold elo cıkması en zor elo olabilir oyunu oynayabilen oynamayana herkes goldda golddan bi çıkmayı başarırsan diğer elolar valla daha kolay

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aim training yapıp aim geliştirebilirsin veya kendine bir saglam bir pre bulup öylede kasılabilirsin tilt olma , chill takıl

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
net vuruslar yap knk yakın gir rakıplere harita kucuk iste judge pus en iyis

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sen de hile kullan kankim hayatta yapamıyoruz bari oyunda yapalım

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kankam hilesiz immo ya çıktım 3 yıldır falan oynuyorum en çok stuck kaldıgım elo gold eloydu canını sıkma o gün modunda degilsen girme oyuna ertesi gün gir bir de duo bulursan tadından yenmez duosuz zorlanabilirsin
knk saolun sen ve diğer olumlu yorum yapanlar moralim düzeldi oyuna karşı hepiniz bir aile gibisiniz :) çok teşekkür ederim destek verdiğiniz için ağlayacam şimdi ağlatmayın beni

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
eger durum boyleyse burdan hileyi indir ne zaman ban yersen sistemden o zaman kendine soylersinki artik caresi yok ve daha girmezsin rahatlarsin bence yani

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka bence hilesiz oynayan diye birşey yok yani hiç yoktan en ufakta olsa bı hile kullanıyorlardır kesin hep görüyoruz e sporcuları hileden ifşa oluyorlar zaten 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...