X hesabında hile açtım, banlandım diyelim. Hile açmadan önce oynadığım, hile açmaya başladıktan sonra da hiç girmediğim Y ve Z hesaplarım da ban yiyor mu?
hangi hesapta hile kullanırsan o hesap ban yer knk diğer hesaplar ban yemez ama hilenin ek dosyalarından dolayı vanguard algılayıp kalıcı ban atma ihtimalide var o hesaplara dikkatli ol
O an hangi hesaptaysan o hesap patlar diğer girdiğin hesaplarda hile actiysan onlarda gidebilir tek bir hesapla hile açıp oynadiysan endişe etme ana hesap banlanmiyor
donanım banı yediği pcde ban yemediğin hesaplardan girmeye çalışırsan o hesapların da kalıcı olarak uzaklaştırılır,modem değiştirip bi keresinde denemiştim girdiğim tüm hesaplar kalıcı gidiyordu
hocam yersin ama şöyel ip deyiştiriyorsun ama neye hangi ip ne attığını bulmak için ekten hesap aç deyiştirince bi ana kart banı var bi internettinden ip banı var bunlardan birini deyiştirip dene ilk kulanmadığın bir hesaptan olur ondan sonra
X hesabında hile açtım, banlandım diyelim. Hile açmadan önce oynadığım, hile açmaya başladıktan sonra da hiç girmediğim Y ve Z hesaplarım da ban yiyor mu?