Uzman Üye
evet bazı sitelerde forumlarda satış dönüyor resellerler falan var yani
kanka yok hilem benim ya olsa olabilirdi arkadas olalm diosan yolla eklim dcden xdyok öyle bişey kardeşim seni yiyolar :d gelirsen ciddiyim para falan istemiyom yol gösteririm bende 0dan başladıom zamanında
forumda araştır lol- valo- hilelerine reseller arayanlar var onlardan bilgi alabilirsin
forumda araştır lol- valo- hilelerine reseller arayanlar var onlardan bilgi alabilirsin
dmden attım demek istedigim nasıl yapar nerden alırsın vb önercegim yerler var anlamındakanka yok hilem benim ya olsa olabilirdi arkadas olalm diosan yolla eklim dcden xd
yok kanka o konuda sorunum yokdmden attım demek istedigim nasıl yapar nerden alırsın vb önercegim yerler var anlamında
hile paneli var işte key konusunda sorunum yok hile ararsan teklif veririm panelde satabilriim;!yok kanka o konuda sorunum yok
hileye verecek param yok kanka malesef olsa da versemhile paneli var işte key konusunda sorunum yok hile ararsan teklif veririm panelde satabilriim;!
saol bro satıcam demiyorum yok zaten bendevalla agam nasıl satçan bilmiyom ama yolun açık olsun