Aim kullandıgın an report yiyorsunOlabilir belki riot oyuncu eksikliği nede ile kaldırmış olabilir bir an düşündüm
daha ne olsun aimbot kullandı başka farklı yeri mi var![]()
dostum kafalarına göre iş yapıyorlar işte bazen hwid atıyorlar bazen acc ban atıyorlar bizde çözemedik neye göre attıklarını .Valorant'ta geçenlerde hile açtım, ban yedim. Ticket attım, dedim nasıl olabilir diye. Adamlar dedi ki o hesap için yapabileceğimiz bir şey yok, yeni hesap açıp devam edebilirsin diye. Şok oldum, HWID atmamışlardı. Neden acaba? Sadece aim kullandım.
Kalkmaz o banValorant'ta geçenlerde hile açtım, ban yedim. Ticket attım, dedim nasıl olabilir diye. Adamlar dedi ki o hesap için yapabileceğimiz bir şey yok, yeni hesap açıp devam edebilirsin diye. Şok oldum, HWID atmamışlardı. Neden acaba? Sadece aim kullandım.
bios update nasıl oluyordostum bıos update ve spoofer ıle ve raıd ıle acılıyor.
sorgulamaya gerek yok yememişsen devam keValorant'ta geçenlerde hile açtım, ban yedim. Ticket attım, dedim nasıl olabilir diye. Adamlar dedi ki o hesap için yapabileceğimiz bir şey yok, yeni hesap açıp devam edebilirsin diye. Şok oldum, HWID atmamışlardı. Neden acaba? Sadece aim kullandım.