adamın hevesini neden kırıyorsun bırak denesinçok zor be kankam. image processing ile belki aim helper tarzı bişeyler yazarsın ama bence hiç girişme
Yabancı kaynaklardan biraz araştırdım genellikle c++ win# tarzı programları öğrenip işe başlamanı söylemişler. Riot games oyunları hakkında herhangi bir yerden hile kodlamayı öğreten ders veren herhangi bir kaynakta bulamadım millet sadece zamanını alır uzun sürer kodlamayı baştan öğrenmen gerek tarzı şeylerden bahsetmiş. Yani kısacası normal oyun kodlamak istiyorum desen 1000 tane kaynak çıkacakken hile kodlamak istiyorum dediğinde herhangi bir kaynağa ulaşamıyorsun... Yinede herhangi bir bilgi öğrenirsem bu konuya yazarım.Hocam siz beni anlamadınız her halde ben diyorum ki ( Program,site,oyun ) kodlamak istemiyorum sadece Hile nasıl kodlanır bunun dersini nereden alabilirim yani bana bunun cevabını verebilirseniz çok sevinirim sadece hile kodlamak istiyorum bunun dersini nereden alabilirim video veyahut bilgisayar başından eğitim gibi mesela
bende bunu diyorum işte hocam Allah razı olsun vallahi iç sesimsin her yerde aynı konu var benim konumda dahil ben hile kodlamak istiyorum diyorum buradaki arkadaşlara söylemiyorum bu arada başka bir sitede olan bir olay bu hile kodlamak istiyorum diyorum adam bana işte hile kodlamak istiyorsan önce C++ tamamını öğrenmen gerekiyor bir kaç program ismi daha söyledi ve dedi ki öğrendikten sonra işte 30 40 TL ye bu işi insanlara öğretebilirsin diyor. ben ne diyorum adam bana ne diyor ? CSGO / Valorant gibi oyunlar için hile nasıl kodlanır nasıl yapılır hiç bir şekilde kaynak bulamadım CSGO için buldum ama saçma sapan bir anlatım tarzları var hiç bir şey anlamıyorsunYabancı kaynaklardan biraz araştırdım genellikle c++ win# tarzı programları öğrenip işe başlamanı söylemişler. Riot games oyunları hakkında herhangi bir yerden hile kodlamayı öğreten ders veren herhangi bir kaynakta bulamadım millet sadece zamanını alır uzun sürer kodlamayı baştan öğrenmen gerek tarzı şeylerden bahsetmiş. Yani kısacası normal oyun kodlamak istiyorum desen 1000 tane kaynak çıkacakken hile kodlamak istiyorum dediğinde herhangi bir kaynağa ulaşamıyorsun... Yinede herhangi bir bilgi öğrenirsem bu konuya yazarım.
Eyvallah hocam konumu cevapladığın için yani sadece hile kodlamayı öğrenmek istiyorum o kadar valorant csgo gibi oyunlarda keşke bunun eğitimi verilse Hile nasıl kodlanır nasıl yapılır gibi tekrardan teşekkür ederimc++ ile biliyorum bende fakat valorant için baya zorlu iş. işin ehli olmak gerekiyor fakat yapılamaz diye birşey yok. zamanı alsada yapabilirsin.
Udemyde temel olarak anticheat bypass vs. anlatan birkaç kişi var onlara göz atabilirsin ancak valorant için özellikle video çeken birini bulman çok zor riot dava açacağı için kimse o işe girmez. ama gereken şeyleri parça parça öğrenebilirsin.Eyvallah hocam konumu cevapladığın için yani sadece hile kodlamayı öğrenmek istiyorum o kadar valorant csgo gibi oyunlarda keşke bunun eğitimi verilse Hile nasıl kodlanır nasıl yapılır gibi tekrardan teşekkür ederim
kanka riot bu konularda çok sıkı dava bile yiyebilrsin profosyonellerle çalışmanı öneririmMerhaba, ben eskiden hile kodlayan biriydim ama öyle kodlama değil kopyala ve yapıştır ama yine de button label veyahut box kodları halen aklımda. Ben eskiden Wolftü de hile kodlamaya çalışıyordum ve başarılı bir şekilde de kodlayabiliyordum. Sonra oyunu bıraktım, şimdi Valorant denen bir oyuna bulaştım. Ben de merak ettim, hile kodlayan arkadaşlara söylemek istiyorum. Rica ediyorum, bu hile kodlarına nereden ulaşabilirim ve en önemlisi benim için önemli nasıl yani? Nasıl kendim yazabilirim?
Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olan dostlarıma teşekkürler.
Öncelikle dostum site yada oyun kodlamak istemiyorum demişsin fakat inan bana oyun yada site kodlamak hile kodlamaktan daha kolay bir iş.Merhaba, ben eskiden hile kodlayan biriydim ama öyle kodlama değil kopyala ve yapıştır ama yine de button label veyahut box kodları halen aklımda. Ben eskiden Wolftü de hile kodlamaya çalışıyordum ve başarılı bir şekilde de kodlayabiliyordum. Sonra oyunu bıraktım, şimdi Valorant denen bir oyuna bulaştım. Ben de merak ettim, hile kodlayan arkadaşlara söylemek istiyorum. Rica ediyorum, bu hile kodlarına nereden ulaşabilirim ve en önemlisi benim için önemli nasıl yani? Nasıl kendim yazabilirim?
Biliyorum, bazı kodlar fixleniyor. Evet, zor ama bunun kolay bir yolu var mı? Yani şu şekilde söylüyorum, ben program kodlamak istemiyorum veya oyun kodlamak veya site kodlamak bunları istemiyorum. Tek istediğim şey hile kodlamak, ben bunu nasıl yapabilirim? Bilen arkadaşlara söylüyorum, bana yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olan dostlarıma teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?