Valoranttan ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riot a ticket at kardeşim 3 ay bekleme sonrasında banın açılıyor

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vanguard otomatık 3. parti yazılım sanabılıyor bazen ya tıcket cok da ıse yaramaz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
discord içinde betterdiscord uygulaması var discord ile uyumlu. Discord herhangi bir açıklama yapmadı betterdiscord uygulaması için ne de olsa 3. parti yazılım. Bu durumun aynısı LoL-Valorant içinde geçerlidir diye düsünüyorum.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Valorant blitz ile anlaşmalı ban atmaz senin bilgisayarında olan başka bir program yüzünden atmıştır o ban açılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Riot vanguard MHLoader i fix ledi başka bir oyun için bile kullandıysanız vanguard ban ı çakmıştır. geçmiş olsun :/

arkadaşlar valoranttan ban yedim 3.parti yazılımdan dolayı süresiz uzaklaştırma aldım ama herhangi bir şekilde valorantta hile açmadım sadece blitz uygulaması açıktı acaba bu yüzden mi ban yedim blitz için ban atmaya hakları var mı ? hesabı geri açtırabilmemin bir yolu var mı başka hesaplardan da oyuna giremiyorum istemciyi yeniden başlatın diye hata veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar valoranttan ban yedim 3.parti yazılımdan dolayı süresiz uzaklaştırma aldım ama herhangi bir şekilde valorantta hile açmadım sadece blitz uygulaması açıktı acaba bu yüzden mi ban yedim blitz için ban atmaya hakları var mı ? hesabı geri açtırabilmemin bir yolu var mı başka hesaplardan da oyuna giremiyorum istemciyi yeniden başlatın diye hata veriyor
bende fps programı vardı banlanmıştım

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herşeye ban atıyolar kanka gamelooptan bana mesaj geldi diye hwid ban yedim..hile kullanmadığıma rağmen
pubgm hilesi kullanıyorsan o yüzdende olabilir başka oyunlarda bile hile açarken vanguard kapatılmalı ve tekrar açılmadan önce pc temizlenmeli

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende geçen ay yedim hile açmadım main hesap gitti onca skin vardı

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba geçmiş olsun , oyuna ticket atmanız gerekmekte en net şekilde o zaman öğrenebilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kanka ben de kullanmadığım halde daha yeni yedim tam konu açacaktım bunu gördüm gerek duymadım geçmiş olsun
bu arada kullanmadığımız için ticket falan atsak çözülür mü veya ne yazmalıyız ticketa
bana da oldu 3 ay bekliceksiniz dedi ticket atınca malasef agalar geçmiş olsun benim ki büyüm ihtimale windsharptan yedi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kanka geçmiş olsun o hesabı unut artık bence ben de korkuyordum başka oyunun hileleri var diye komple temizleyip öyle girmiştim bende

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Boşuna uğraşma dostum Valorant'ta ban yeyince adamlar kesin biz haklıyız kafası var :)

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam hep botlarla cevap veriyorlar aynı şekilde arkadaşımda ban yedi geçmiş olsun

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
discord içinde betterdiscord uygulaması var discord ile uyumlu. Discord herhangi bir açıklama yapmadı betterdiscord uygulaması için ne de olsa 3. parti yazılım. Bu durumun aynısı LoL-Valorant içinde geçerlidir diye düsünüyorum.
Büyük ihtimal ama vanguardın blocklistine girmesi lazım programın

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
apex legends oynuyordum dword ile sonrasında kapatıp valoranta geçtim hilesiz bir şekilde ve perma banlandım. nice vanguard rito. boş yapıyorlar. uçan sinek olsa ban atacak dingiller.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynısını yaşadım ama pek umrumda olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...