Üye
Tekrardan merhaba. Forumda yeniyim ancak uzun zamandır uğraştığım bir problemde size danışmak istiyorum. Valoranttan bundan 9 ay önce falan ilk banımı yedim. Ama hile de yapmamıştım. En az 700 800 liralık skin vardı içinde. Neyse işte desteğe falan yazdım bir iki spoofer denedim hiçbiri bir işe yaramadı. Her seferinde poligon ya da poligon sonrası ilk 10 dakikada ban yedim. Ve bu ban her 3 ayda bir kalktıktan sonra en fazla 1 gün içinde hala daha banlanmaya devam ediyorum. En az 4 hesap banlandı. Ve hala da banlanmaya devam ediyor.
Bilgisayar laptop. Artık gereksiz yere ban yediğimden dolayı düzgün çalışan bir spoofer, yöntem bulursam paso hileli şekilde girip en azından hakkımla banlanıcam. Hileyi bulmak kolay ama Lenovo l340 gaming laptop
(i7 işlemci, 1650 4gb, 16ram olan modeli) için işe yarayan yöntemler, spooferlar biliyor musunuz?
Bilgisayar laptop. Artık gereksiz yere ban yediğimden dolayı düzgün çalışan bir spoofer, yöntem bulursam paso hileli şekilde girip en azından hakkımla banlanıcam. Hileyi bulmak kolay ama Lenovo l340 gaming laptop
(i7 işlemci, 1650 4gb, 16ram olan modeli) için işe yarayan yöntemler, spooferlar biliyor musunuz?