Valvenin Gidişatı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hileler çoğaldı buna bir çözüm bulması lazım artık onun dışında az güncelleme getiriyor

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Zaten source2nin dosyalarını valve 10mb güncelleme göndere göndere yüklendi bi tek aktif olması gerekiyordu sanıyorum ama etmediler yeni bir oyun yapıyorlardır
Motorların uyumluluğu kontrol ediliyordu hiç değilse valve bize öyle söyledi yeni özelliklerle fakat daha geniş kapsamlı bi motor geleceğini düşünüyorum. Güncellemenin bildirildiği kişiler ufak sızdırmalarla bunu söylediler ama bakalım. Oyun dünyasına güzel bi yatırım geliyor, Unreal engine kadar güçlü olması lazım ki valve geri kalmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
csgo da cok hile geliyor valve gidişatı iyi degil oyuncu baya düştü valoranta yöneliyolar umarım şu hileleri kökten kapatırlar

SİNCE 2013
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
2 tane en cok tutan oyunu var zaten
1. Caunter Strike 1.6
2. CS:GO

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valve asla bitmez bro adamlar steam yayınlanan her oyunun her bir satışından %30 alıyor adamlar her oyuna ortak gibi bişey

Üye
5 HİZMET YILI
valorant cıkısıyla hareketlenmeler var o kadar kotu oldugunu dusunmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
CSGO oyun bulmuyor arkadaşlar bulursada garanti hile denk geliyor acilen sağlam bi güncelleme lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
biteceği belli oldu zaten adamlar hilelerden okadar sıkıldılar ki artık cs:go nun bedava sürümünü yaptılar allah aşkına burda hile yapın diye :DD ve cs:go prime nin fiyatını arttırdılarki bazı hileciler erişemesin diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...