Anakart modeliniz nedir ?ban yedim arkadaşlar ücretsiz spoofer bilen var mı banı kaldırmama yardımcı olucak biri varsa lütfen yardım etsin
Ücretsiz spoofer bulamazsınban yedim arkadaşlar ücretsiz spoofer bilen var mı banı kaldırmama yardımcı olucak biri varsa lütfen yardım etsin
A320M-HDV R4.0 ASROCKAnakart modeliniz nedir ?
Amidewin + temiz bir format + bios update yaparsan kalkacaktır fakat ücretsiz spoofer bulman imkansız gibi birşey , kısaca şuan eldeki tüm imkanların bu gibi gözüküyor . eğer spoofer alacak olursanız markanızda çalışıp çalışmayacağını satıcıya sorunuz .A320M-HDV R4.0 ASROCK
amidewin ne knkAmidewin + temiz bir format + bios update yaparsan kalkacaktır fakat ücretsiz spoofer bulman imkansız gibi birşey , kısaca şuan eldeki tüm imkanların bu gibi gözüküyor . eğer spoofer alacak olursanız markanızda çalışıp çalışmayacağını satıcıya sorunuz .
katılıyorum sana da kanki adam ücretsiz oynuyor sonra banned yani imkanın varsa ücretli kullan dostumBence ucretsiz spoofer kullanma cogu virus ve calismiyor
benim kuzende hwid yedide onun cihazi laptop cozum varmi?ban yedim arkadaşlar ücretsiz spoofer bilen var mı banı kaldırmama yardımcı olucak biri varsa lütfen yardım etsin
amidew ne knkarkadaşın dediği gibi amidewin +format+ bios update bir de format attığın zaman 2 diskin varsa diğer diske kur valoyu aynı diskte bulunmasın
Amidewin manuel olaraktan yapabileceğiniz bir spoof tekniği. Forumda konusu mevcut lâkin bulamadım eğer bulursam konuyu size ileteceğim.amidewin ne knk
Hocam sup olmuşun, hayırlı olsun.Amidewin + temiz bir format + bios update yaparsan kalkacaktır fakat ücretsiz spoofer bulman imkansız gibi birşey , kısaca şuan eldeki tüm imkanların bu gibi gözüküyor . eğer spoofer alacak olursanız markanızda çalışıp çalışmayacağını satıcıya sorunuz .
ücretsiz spoofer bulmak çok zor hatta nerdeyse imkansızban yedim arkadaşlar ücretsiz spoofer bilen var mı banı kaldırmama yardımcı olucak biri varsa lütfen yardım etsin
aynı sorun bendede var bulursan banada yazar mısın?ban yedim arkadaşlar ücretsiz spoofer bilen var mı banı kaldırmama yardımcı olucak biri varsa lütfen yardım etsin
Dostum youtube de arat bulursun anakartinin seri numaralari değiştirerek valorant banini kaldirirsin ve arkadasin da dediği gibi format ve bios update veya down da yapman lazımamidewin ne knk
bulamadım maalesefDostum youtube de arat bulursun anakartinin seri numaralari değiştirerek valorant banini kaldirirsin ve arkadasin da dediği gibi format ve bios update veya down da yapman lazım
Hocam, detaylı bir şekilde bulamazsın, ya işi bilene belirli bir miktar karşılığında yaptıracaksın ya da paraya kıyıp spoofer alacaksın.bulamadım maalesef